Kaupasta näyttää kadonneen mureat ulkofileet
Se oli sellainen hyvä edullinen file kermaisessa pippuri marinadissa ja 8 minuuttia puoli kun paistoi, niin tuli hyvää ja mureaa. En ole enää niitä löytänyt vaan pelkkää kengänpohjaa tulee näistä nykyisistä.
Kommentit (7)
Kun suomen kaupoissa myydään "liha" siinä on enemmön ihraa kuin lihaa. haen kauppahallista missä on kunnollista lihaa.
Pitää kohta ostaa hevosenlihaa että saa hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Kuinka mureeta mahto olla, jos 16 minsaa per pihvi paistoit.
Palvelutiskistä.
Oli hyvää, en nyt muista miten kauan paistoin, silmämääräisesti yleensä teen. Ap
Aloitetaan ihan perusasioista: mistähän elukasta mahtoi olla kyse?
Vierailija kirjoitti:
Aloitetaan ihan perusasioista: mistähän elukasta mahtoi olla kyse?
Possusta oli kyse.
Kyllä se varmasti mureinkin ulkofile kengänpohjaksi muuttuu, jos 8 minsaa per puoli paistat.
Jos Lahdessa asioitte niin käypääkäs Kärkkäisellä. Siellä pitää lihakauppaa Lahden paras lihamestari. Saatte lihaa niin ei tarvitse tyytyä kengänpohjaan.
Kuinka mureeta mahto olla, jos 16 minsaa per pihvi paistoit.
Palvelutiskistä.