Apua! Voiko juustokakussa tuorejuuston korvata rahkalla?
Minulla olisi vaniljarahkaa, mutta ei lainkaan tuorejuustoa. Lisäksi tulisi valkosuklaata (se kai jämäköittää?), vispattua kermaa ja liivatetta. Pysyyköhän kasassa?
Kommentit (14)
Ei se silloin ole ainakaan juustokakkua.
Jos haluaa tehdä rahkakakun niin mikäs siinä. Saattaa pierettää.
Kyllä se onnistuu. Rahkaan, kermaan ja liivatteeseen tehdään kakkuja.
Tein kerran, eikä maistu samalta. Rahka kun on hapanta.
Vierailija kirjoitti:
Tein kerran, eikä maistu samalta. Rahka kun on hapanta.
Maustettu vaniljarahka on kyllä makeaa varsinkin jos heittää kermat ja suklaat sekaan
Sama kun yrittäisi korvata lasagnelevyt riisillä.
Saisiko tuosta tehtyä jonkun sellaisen uunissa paistettavan juustokakun? Ehkä siihen sopisi rahka paremmin.
Ala tekemään se kakku ja tule myöhemmin kertomaan onnistuiko. Oikein hyvältä kuulostaa.
Valkosuklaa jämäköittää niin ettei liivatetta tarvi laittaa
Voi, mutta juustokakku ilman juustoa ei ole juustokakku. Tämä sinun kakkusi on rahkakakku.
https://www.valio.fi/reseptit/mansikkarahkakakku/
Tuossa on hyydytetty rahkakakku. Sovella siitä esimerkiksi liivatteen määrä.
Tottakai voi korvata ja pysyy hyvin kasassa kun laitat sulatettua valkosuklaata, liivatetta ja kermaa. Tuorejuuston ja rahkan ero on vain rasvan määrässä. Rahka on terveellisempää ja paremman makuista.
Kyllä se toimii, mutta jos mahdollista, Pystytkö vähän aikaa poistamaan rahkasta nestettä? Kankaaseen tai kahvinsuodattimeen tippumaan, kuten pasha laitetaan.