Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Osaatko tehdä kunnon läskisoosin?

Vierailija
08.09.2024 |

Kunnollista possunkylkeä pirun hankala löytää, mutta halpa kopio onnistuu kaupan kyljellä.

Suurin virhe tulee mielestäni että nykyihmiset eivät ruskista rouxia ja läskiä riittävästi.

En ole yhdessäkään läskisoosista kuulussa ravintolassa saanut vielä kunnolla tehtyä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
08.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan ja se on herkkua!

Vierailija
2/5 |
08.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En enkä välitä opetellakaan. Syön mielelläni kyllä. Sen sijaan osaan tehdä pirun herkullisia kikherne-ja linssipihvejä.Muutkin kasvispihvit ovat bravuurini. Ja dipit ja kastikkeet niille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
08.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan tehdä ja odotan jo, että saa puuhellalla laittaa tulemaan. Turussa kehutaan Tähtibaarin läskisoosia, mutta en ole maistanut sitä. Muissa ravintoloissa en tiedä edes olevan tarjolla.

Vierailija
4/5 |
08.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. 

Vierailija
5/5 |
08.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osaan tehdä ja odotan jo, että saa puuhellalla laittaa tulemaan. Turussa kehutaan Tähtibaarin läskisoosia, mutta en ole maistanut sitä. Muissa ravintoloissa en tiedä edes olevan tarjolla.

Elitestä saa. Mutta soosi liian vaaleaa, eikä läskit ollenkaan rapeita.