Osaako joku sanoa: rahka ja jauheliha...
Ruokalistalla lihapullia ja piti ostaa sitä varten kermaviiliä (munattomat pullat). Olin epähuomiossa ostanut rahkapurkin, voinko vain korvata kermaviilin rahkalla, vai onko ihan tuhoon tuomittu ajatus? Siis sopiiko rahka ja jauheliha yhteen...?
Kommentit (9)
Johon maustamatonta rahkaa niin kyllä voit korvata.
Muista lisätä rasvaa sillä sitä on rahkassa vähemmän.
Maustamattomassa rahkassa on niin voimakas ominaismaku, etten lähtis pilaamaan sillä hyvää jauhelihaa. Tee jotain muuta siitä lihasta. Mureke voi onnistua ilman kermaviiliäkin, tulee vaan vähän kuivempaa.
Voit korvata, eikä eroa edes huomaa.
Korvaa se yhdellä jauhentulla persulla. Hyvä tullee.
Tee ihan vaan pelkästä lihasta. Hyviä tulee.
käytä piimää, sitähän on jääkaapissa kaikilla, vähän vähemmän kuin viiliä koska se on lirumpaa