Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko punaherukkarahka liian hapokasta kuten puolukka?

Vierailija
25.08.2024 |

Mitä ootte mieltä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On happamampaa kuin puolukka, mutta ei yhtä karvasta.

Vierailija
2/5 |
25.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se voimakas marja, herkkävatsaiset voivat oireilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolukka ei ole liian hapokasta rahkaan! 🙄

Vierailija
4/5 |
25.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita mansikkaa kaveriksi.

Vierailija
5/5 |
25.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mä ehkä tekisi herukoista rahkaa. Puolukasta teen, mutta surautan sen ensin blenderissä soseeksi. Se lievittää kirpeyttä, kun marjat eivät poksahtele suussa. En sitten tiedä, toimisiko punaherukka samalla tavalla, vai tulisiko liian vetistä mössöä blenderöimällä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan viisi