Lue keskustelun säännöt.
aamiaispuurojen teko ja marjat
03.02.2007 |
Täällä uusavuton kysyy, että miten valmistan aamiaiseksi esim mustikkapuuron? Lisääkö esim kaurapuuron keittovaiheessa pakastemustikkaa vaan jotenkin? Tai sopiiko mustikka esim ruispuuroon paremmin? Auttakee!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
on sellainen, mikä tehdään graham- siis täysjyvävehnäjauhoista. Jauhopusseistakin saattais löytyä ohje, mutta ainakin tämä vaikuttaa kelvolta kun en omaa ohjettani tähän hätään löydä:
http://www.piltti.fi/index/syomaan/Reseptit/omatreseptit/Mustaherukka-g…
Tuohon ohjeeseen vain vaihdat mustikat mustaherukoitten tilalle. Itse olen syönyt tuollaista lähinnä jälkiruoka/välipalapuurona vispipuuron tapaan, eli kylmänä tai huoneenlämpöisenä. Sellaista saat melkein heti kun lisäät valmiiseen puuroon pakastemarjat. Ne jäähdyttävät puuron samantien sopivaksi. Marjoja ei kannata keittää, niin vitamiinit säilyy paremmin, korkeintaan vähän kuumentaa lisäämisen jälkeen jos haluaa puuronsa lämpimämpänä. Ohjeessa marjat on soseena, mutta aikuisille ne voi tietty jättää kokonaisiksi, sekoitat vain rivakasti lisäämisen jälkeen niin puurosta tulee kauniin violetti kun marjat vähän rikkoutuu!