Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruisjauho makeassa piirakassa, tuleeko hyvää? Marjapiirakka kyseessä

Vierailija
27.06.2024 |

Piirakkapohjan reseptissä on ruisjauhoja. Resepti marjapiirakkaan. Voiko ruista käyttää todella makeaan leivontaan ja tuleeko siitä hyvää?

 

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopii hyvin. Marjapiirakan pohjassa on usein esimerkiksi ruisjauhoa, grahamjauhoa tai hiutaleita

Vierailija
2/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Idioottimainen kysymys. Tehdäänhän mm mustikkakukkokin ruisjauhoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Idioottimainen kysymys. Tehdäänhän mm mustikkakukkokin ruisjauhoihin.

Ei tuota syödä isossa osassa Suomea ollenkaan. Ikinä nähnytkään tuollaista pöydässä.

Vierailija
4/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kerran mielenkiinnosta ohjeen mukaan ruisjauhopohjaan puolukka piirakan. Roskiin lensi. Hyi kuvotuksen kuvotus.

Vierailija
5/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt kuivakakunkin ruisjauhoon ja hyvä tuli. Ohje taisi olla Myllärin, mutta Sunnuntain violetista ruisjauhopaketista jauhoni otin.

Vierailija
6/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopii etenkin puolukan ja mustikan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustikkakukko eli rättänä tehdään ruisjauhoista. Itse laitan ruista myös muffinsitaikinaan ja piirakkapohjiin vehnäjauhon lisäksi. 

Vierailija
8/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä osa jauhoista voi olla ruista tai ripaus? Jos ei kokonaan sitä aio laittaa. Sämpyläjauhoihin moni laittaa viljajyviä, liekö ensin liotus, mutta se ei aloitukseen liity taas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun puolukka/mustikkapiirakkaan laitan 1dl ruisjauhoja ja 2dl vehnäjauhoja.

Vierailija
10/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laittaisi. Muropohjataikina on parempi  jtn puolukkapiirakkaa oon maistanu ruispojalla, oli hapanta ja märkää se pihja, reunoilta kuiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tahansa leivonnainen muuttuu paremmaksi kun osa vehnäjauhoista korvataan jollain muulla. 

Vierailija
12/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En laittaisi. Muropohjataikina on parempi  jtn puolukkapiirakkaa oon maistanu ruispojalla, oli hapanta ja märkää se pihja, reunoilta kuiva.

Niin, niitä pohjiakin katsos on erilaisia...

Murotaikinapohja on tylsä eikä edes kovin hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurahiutaleita osa! Helppoa ja tulee todella hyvä maku

Vierailija
14/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein kerran mielenkiinnosta ohjeen mukaan ruisjauhopohjaan puolukka piirakan. Roskiin lensi. Hyi kuvotuksen kuvotus.

Se on tosiaankin makukysymys. Aika hirveiltähän noi monet ruisjauhoiset piirakat maistuvat. Tein kanssa itse kerran just jonkun puolukkaruisjauhopiirakan ja kyllähän sitä söi, kun ei muutakaan ollut 😄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt puolukka- ja viinimarjapiirakoissa. Niihin ainakin sopii ihan hyvin.

Ruisjauhojen osuus siis n. 1/2, loput vehnäjauhoja. Pelkästään ruisjauhoja en käyttäisi.

Vierailija
16/17 |
27.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei aavistustakaan, koska en voi syödä gluteenia.

Vierailija
17/17 |
28.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopii hyvin.

 

sen sijaan puolukat makeassa piirakassa? Sitä ihmettelen

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi viisi