Miten saada kotisimaan mahdollisimman paljon promilleja?
Kommentit (9)
Eiköhän siitä simasta promilleja löydy ihan perinteisellä reseptillä, joka löytyy fariinisokeripussin kyljestä.
Jos taas prosentteja juomaasi haluat, niin silloin tarvitaan jo eri mittasuhteet aineksille.
Paljon sokeria ja reilusti hiivaa. Sitten annat sen käydä pitempään kuin yön yli. Silleen niitä prosentteja tehdään. Runsas prosenttinen sima ei ole simaa, vaan ehkäpä sitruunasiideriä.
turpohiiva on avainsana .
+sokeria 1kg per 4 l.
Tästä tulee aika hyvä, sellaista vanhanajan viikinkisimaa. http://aatoksenaatokset.blogspot.com/2018/04/sima-2018-resepti.html
Vierailija kirjoitti:
Paljon sokeria ja reilusti hiivaa. Sitten annat sen käydä pitempään kuin yön yli. Silleen niitä prosentteja tehdään. Runsas prosenttinen sima ei ole simaa, vaan ehkäpä sitruunasiideriä.
Kiljua se on ja varma tapa saada pään lisäksi myös vatsa sekaisin.
Pikahiivaa ja paljon sokeria. Kiljut juot sitten Spriten kanssa. Se on parasta kiljua mitä on olemassa.
Ei ole mitään järkeä saada promilleja liikaa, se maistuukin sitten pahalta? Ellei ole alkoholismiin taipuvainen? Booleissa on ja drinkeissä.