Vauva.fi-sivustolla tehdään järjestelmätestausta tiistaina 9.9. klo 7.00–8.00. Testauksen aikana sivusto toimii normaalisti, mutta keskusteluihin voi lähettää viestejä vain kirjautuneena. Viestejä voi silti lukea ilman kirjautumista. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit luoda sen helposti ja maksutta. Pahoittelemme tilapäistä muutosta palvelussa.
Lue keskustelun säännöt.
Oletteko huomanneet että makeisissa ja karkeissa on sitruunahappoa paljon nykyään?
12.04.2024 |
Samoin mehut. Ihan liikaakin. Tuntuu että harvassa on vähemmän tai ei lainkaan. Entä värit ja aromit, onko mitään hyvää luontaista vai onko luonnollinen usein pahanmakuinen.
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vauva.fi-sivustolla tehdään järjestelmätestausta tiistaina 9.9. klo 7.00–8.00. Testauksen aikana sivusto toimii normaalisti, mutta keskusteluihin voi lähettää viestejä vain kirjautuneena. Viestejä voi silti lukea ilman kirjautumista. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit luoda sen helposti ja maksutta. Pahoittelemme tilapäistä muutosta palvelussa.
Oisko e-koodin sijaan ruvettu käyttämään mieluummin sitruunahappo-nimeä. Kuulostaa paremmalta.