Pizzaa kypsästä uunilohesta?
Eiliseltä jäi pala uunilohta. Nyt tekisi mieli pizzaa. Tuleeko kuivaa? Kylmäsavulohipizzaa olen kyllä tehnyt.
Kommentit (9)
Kastele se lohi niin ei tule kuivaa.
Laita se lohi vasta valmiin pitsan päälle, tai jos haluat sen lämpimänä niin lisää se vasta ihan paiston loppuvaiheilla.
Pelkkä ajatus etoo, tee vaikka lohisalaattia tai kermaviilikastikkeen, salaatin ja keitinperunoiden kanssa normaalina ruokana. Laittaisin ennemmin ananasta ja hillosipuleitakin pizzaan.
Kiitos - tonnikalastakin on helppo tehdä, mutta nyt tuo lohi pitää käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Pelkkä ajatus etoo, tee vaikka lohisalaattia tai kermaviilikastikkeen, salaatin ja keitinperunoiden kanssa normaalina ruokana. Laittaisin ennemmin ananasta ja hillosipuleitakin pizzaan.
Minä tilaan pizzeriassakin lohi- tai katkurapupizzaa, jos syön yksin. Mutta en ole tehnyt ennemmin muuta kuin kylmäsavukalasta.
Jos jäi myös muusia, niin tee lohesta ja muusista lohi-perunarieskoja. Ei ole kuivaa ja maistuu.
Lohi-perunarieska? Siis kala sinne taikinaan? Vai kalavoileipä?
Hyvää tulee, hyvä pohjakastike ja paljon juustoraastetta päälle niin ei tule kuivaa.