Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vegaanin pääsiäisherkut

Vierailija
28.03.2024 |

Pääsiäinen: Linssejä, papuja, tofua ja vehnöjauhon sitkoa eli seitania

Vappu: Linssejä, papuja, tofua ja seitania

Juhannus: Linssejä, papuja, tofua ja seitania

Joulu: Linssejä, papuja, tofua ja seitania

Lisäksi porkkanaa ja levää. 

Kommentit (69)

Vierailija
1/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Superhyvää!!!😍

 

Ada22

Vierailija
2/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofu on papuja eli se pois. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Vierailija
4/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääsiäisenä myös mämmi ja pandan tipu marmeladit. 

Mutta tottahan tuo on, että proteiinivaihtoehdot on aikalailla nuo.

Lihansyöjillä taas, sika, lammas, lehmä, kana eli aika tasoihin mennään. Toki jotkut syö myös riistaa. 

Vierailija
5/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäksi myös soijasuikaleita. 

Vierailija
6/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lanttua ja naurista. Keitettynä.

Vierailija
8/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pääsiäisenä myös mämmi ja pandan tipu marmeladit. 

Mutta tottahan tuo on, että proteiinivaihtoehdot on aikalailla nuo.

Lihansyöjillä taas, sika, lammas, lehmä, kana eli aika tasoihin mennään. Toki jotkut syö myös riistaa. 

SEKAsyöjien proteiinivaihtoehdot, kananmuna, meijerituotteet eli juustot lehmän, vuohen ja lampaanmaidosta, rahkat, jukurtit, viilit, piimät, naudanliha, kananliha, lampaanliha, vuohenliha, nämä kaikki sisälmyksineen, kymmeniä kalalajeja mäteineen, lisäksi useita muita lintuja maksoineen. Sen lisäksi kaikki mitä te vegaanit syötte. Paitsi toduun ja seitaniin ja kevään ei itsestään välittävä koske.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Sä se jaksat ilman lähdettä spämmätä. Tofua valmistaminen maistuvaksi vaatii ihan saman kun rakastamasi rääkätyn broilerin. Kaikki ei vaan osaa tehdä ruokaa. Enkä edes ole vegaani. 

Vierailija
10/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Tofu on kyllä kymmeniä kertoja ympäristöystävällisempää proteiinia kuin kasvatettu liha. Suomessa myytävä gofu on lähes poikkeuksetta valmistettu Euroopassa kasvatetuista soijapavuista. Valmistusprosessi eli juoksuttaminen on sama kuin juustossa.

Kaikissa naaraseläimissä ja lehmänmaidossa on runsaasti eläinestrogeenia, kuinka terveellisenä ihmiselle pidät?

Pääsiäisenä syön parsaa pähkinöillä ja sitruunaisella vegaanimajoneesikastikkeella, jälkiruuaksi mämmiä tai persikkapiirakkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Sä se jaksat ilman lähdettä spämmätä. Tofua valmistaminen maistuvaksi vaatii ihan saman kun rakastamasi rääkätyn broilerin. Kaikki ei vaan osaa tehdä ruokaa. Enkä edes ole vegaani. 

Et ole selvästikään koskaan käynyt Ranskassa jossa valmistetaan ruokaa nimeltä paahdettu kana. Siihen ei tule kuin suolaa mausteeksi ja se on suunnattoman herkullista. Yritä tehdä sama tofulla. 

Vierailija
12/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Tofu on kyllä kymmeniä kertoja ympäristöystävällisempää proteiinia kuin kasvatettu liha. Suomessa myytävä gofu on lähes poikkeuksetta valmistettu Euroopassa kasvatetuista soijapavuista. Valmistusprosessi eli juoksuttaminen on sama kuin juustossa.

Kaikissa naaraseläimissä ja lehmänmaidossa on runsaasti eläinestrogeenia, kuinka terveellisenä ihmiselle pidät?

Pääsiäisenä syön parsaa pähkinöillä ja sitruunaisella vegaanimajoneesikastikkeella, jälkiruuaksi mämmiä tai persikkapiirakkaa.

Tyypillistä vegaanin herkuttelua. Suurin osa tuontituotteita ties mistä, usein EU:n ulkopuolelta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin vöneriä. Ja ennenkuin trashaatte, kyllä- se on lihan oloista ja makuistakin, mutta mitä sitten. Olen ollut 34 vuotta kasvissyöjä ja 30 vuotta vegaani. Mielelläni kokeilen kaikkia tuotteita.

Asiaan: teen siis pitaleipä-tyyppisiä ratkaisuja. Korianteri, valkosipuli, yrtti.  Paistettua vöneriä, paljon kasviksia ja itse tehty yrttikastike. Ihan hemmetin hyvää. 

Vierailija
14/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Sä se jaksat ilman lähdettä spämmätä. Tofua valmistaminen maistuvaksi vaatii ihan saman kun rakastamasi rääkätyn broilerin. Kaikki ei vaan osaa tehdä ruokaa. Enkä edes ole vegaani. 

Sehän meni taas ihan Vegaaniliiton propagandaoppaan mukaan, hyvä! AINA pitää muistaa lopuksi väittää ettei itse toki ole vegaani.  😆🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mämmi

Vierailija
16/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Tofu on kyllä kymmeniä kertoja ympäristöystävällisempää proteiinia kuin kasvatettu liha. Suomessa myytävä gofu on lähes poikkeuksetta valmistettu Euroopassa kasvatetuista soijapavuista. Valmistusprosessi eli juoksuttaminen on sama kuin juustossa.

Kaikissa naaraseläimissä ja lehmänmaidossa on runsaasti eläinestrogeenia, kuinka terveellisenä ihmiselle pidät?

Pääsiäisenä syön parsaa pähkinöillä ja sitruunaisella vegaanimajoneesikastikkeella, jälkiruuaksi mämmiä tai persikkapiirakkaa.

Tyypil

Kerrotko, mikä näistä on EU:n ulkopuolelta? Ei se lammaskaan yleensä ole kotimaista vaan Uudesta Seelannista tulee. 

Vierailija
17/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostin vöneriä. Ja ennenkuin trashaatte, kyllä- se on lihan oloista ja makuistakin, mutta mitä sitten. Olen ollut 34 vuotta kasvissyöjä ja 30 vuotta vegaani. Mielelläni kokeilen kaikkia tuotteita.

Asiaan: teen siis pitaleipä-tyyppisiä ratkaisuja. Korianteri, valkosipuli, yrtti.  Paistettua vöneriä, paljon kasviksia ja itse tehty yrttikastike. Ihan hemmetin hyvää. 

Eattaat trashia, girl. 

Vierailija
18/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika vaatimatonta. Itse syön pääsiäisenä herkkuttipastaa, mämmiä,  marjapiirakkaa, kookoskermaa, tuoretta leipää, salaatteja, hedelmiä, pähkinöitä, kurpitsansiemeniä salaatin päälla, valkosipuliperunoita, pinaattimuhennosta. Toki yhtenä pääsiispäivänä myös rofua, se on niin helppo ja nopea ruoka.

Vierailija
19/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tofu on hyvää ja terveellistä.

Tofu on todistetusti mautonta ja kuminaista ja sen valmistaminen ei ole ympäristöysrävällistä. Ja soijan sisältämän kasviestrogeenin osalta tutkimukset ovat todellakin ristiriitaisia.

Tofu on kyllä kymmeniä kertoja ympäristöystävällisempää proteiinia kuin kasvatettu liha. Suomessa myytävä gofu on lähes poikkeuksetta valmistettu Euroopassa kasvatetuista soijapavuista. Valmistusprosessi eli juoksuttaminen on sama kuin juustossa.

Kaikissa naaraseläimissä ja lehmänmaidossa on runsaasti eläinestrogeenia, kuinka terveellisenä ihmiselle pidät?

Pääsiäisenä syön parsaa pähkinöillä ja sitruunaisella vegaanimajoneesikastikkeella, jälkiruuaksi mämmiä ta



 

 

Persikat eivät todellakaan ole sensongissa Euroopassa ja parsa tulee missä halvinta on. Lentokoneella kuitenkin sillä parsa ei kestä hidasta kuljetusta. 

Vierailija
20/69 |
28.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotipihallani kasvattamani kaninliha on varmasti ekologisempaa, kuin tofu.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kaksi