Lue keskustelun säännöt.
Onko täällä joku tehnyt kermaisen pekonipastan?
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kerran kokeilin enkä tee uudestaan. Oli liian rasvaista jopa minun makuun.
Ei, kermalla tulee ällön rasvaisen tuntuista. Carbonara on paljon parempaa vaikka toki rasvaa siinäkin riittää. Suutuntuma on kuitenkin erilainen.
Ei, en voisi pekonia syödä. Pastat muuten kyllä maistuu. Fetaa ja kasviksia sekaan, on hyvää. Pestoa ehkä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kermainen kana-pekonipasta oli tällä viikolla yksi päivällisruoka. Oli hyvää.
En söisi. Tuossahan on ihan hirveesti kaloreita. Pitäisi puoli päivää treenata että saisi kulutettua nuo kalorit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En ole tehnyt, mutta syönyt olen ja hyvää on. Yleensäkin pidän pastaruoista. Suosikkini on kuitenkin carbonara, mieluiten fettuccine-pastaan tehtynä.
Olen tehnyt viimeksi eilen. On herkkua.