Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kaunko parmesaanijuustoraaste säilyy jääkaapissa?

Vierailija
24.02.2024 |

Pussissa ei  lukenut

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasta ! Niin teen minä,muuten homehtuu aika pian. 

Vierailija
2/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä minäkin olen miettinyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 kuukausi

Vierailija
4/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 vuotta.

Vierailija
5/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riipuu siitä kuinka  perso olet juustonpäälle?

Vierailija
6/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka kuinka kauan jos ei pääse kosteutta ym. Juusto voi periaatteessa olla ikuista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko pussi avattu?

Vierailija
8/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pakasta ! Niin teen minä,muuten homehtuu aika pian. 

Juustoraastetta ei kannata pakastaa, rakenne muuttuu siinä olen huomannut. Siis muita olen pakastanut kuin parmesaania.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse yritän käyttää mahdollisimman pian ostohetkestä. Muutaman kerran käynyt niin että on homehtunut vaikka päiväykseen vielä kuukausia.

Vierailija
10/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin siinä parmegano reggianossa (en osaa nyt krjoittaa oikein) oli about kuukausi parasta ennen päivään

Vierailija
12/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.

Mitäs jos se on sinihomejuusto, voik osiihen syntyä vaarallista hometta tilalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.

Mitäs jos se on sinihomejuusto, voik osiihen syntyä vaarallista hometta tilalle?

Eikö aloituksessa kysytty parmesaanista?

Vierailija
14/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se on homeessa niin älä käytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
24.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaikka kuinka kauan jos ei pääse kosteutta ym. Juusto voi periaatteessa olla ikuista. 

Ei jauhettu Parmesan. Sen pakastan. Ollut kilon pussit jo kaksi vuotta pakasteessa. Usein käytän mutta eihän sitä koskaan paljoa mene ruokiin. 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kuusi