Kauanko pakastimessa ollutta noin 300 gramman palaa naudan ulkofilettä sulatetaan?
Voiko sulattaa huoneenlämmössä? Pitäisi paistaa noin kolmen tunnin päästä...
Kommentit (10)
Ei huoneen lämmössä saa sulattaa, jääkaapissa. Mutta menee aikaa, paista jäisenä.
Sulata se mikrossa tai kuumassa vedessä.
Ruskea väri pinnassa ja sisällä kertoo, että se on sulanut.
Ota astia johon viileää/haaleaa vettä ja klontti sinne. Tunnin päästä pois ja kuivaat ja annat ollavielä huoneen lämmössä sen lopun 2 tuntia niin on valmis paistoon ja lihasnesteet ei losahda pois, kun et pausta väärin.
Vierailija kirjoitti:
Sulata se mikrossa tai kuumassa vedessä.
Ruskea väri pinnassa ja sisällä kertoo, että se on sulanut.
Ei kuumassa vedessä vaan kylmässä ettei mikrobit riehaannu.
Helpointa ehkä vaan paistaa kerros kerrallaan.
Laita jääkaappiin sulamaan ja huomenna otat tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.
Vierailija kirjoitti:
Ota astia johon viileää/haaleaa vettä ja klontti sinne. Tunnin päästä pois ja kuivaat ja annat ollavielä huoneen lämmössä sen lopun 2 tuntia niin on valmis paistoon ja lihasnesteet ei losahda pois, kun et pausta väärin.
Sulatetaan tiiviissä pussissa kylmässä vedessä.
Ainakin 5h pitää olla pöydällä ennen käyttöä