Käyttääkö joku neilikkaa mausteena? Ja mihin?
Kommentit (8)
Käytän. Haudutan hapankaalia pitkään, joukossa on yksi kokonainen sipuli ja sipuliin tökkään kymmenkunta kokonaista neilikkaa. Antaa makua laakerinlehtiä muutama lisäksi joukkoon ja katajanmarjoja kans.
Vierailija kirjoitti:
Käytän. Haudutan hapankaalia pitkään, joukossa on yksi kokonainen sipuli ja sipuliin tökkään kymmenkunta kokonaista neilikkaa. Antaa makua laakerinlehtiä muutama lisäksi joukkoon ja katajanmarjoja kans.
Kiitos vinkistä! t.ap
Moneen intialaiseen curryyn kuuluu neilikka. Kun en juuri käytä valmiita mausteseoksia (paahtamalla mausteet itse ruoanlaiton aluksi saa niin paljon parempaa, niin neilikka on yksi perusmauste, jota tulee laitettua helposti melkein jokaiseen curryyn, johon tulee sipulia, kanelia ja minkäänlaista kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän. Haudutan hapankaalia pitkään, joukossa on yksi kokonainen sipuli ja sipuliin tökkään kymmenkunta kokonaista neilikkaa. Antaa makua laakerinlehtiä muutama lisäksi joukkoon ja katajanmarjoja kans.
Kiitos vinkistä! t.ap
Ole hyvä vaan. Kokonainen neilikka tai kaksi suuhun, jos on äkkiseltään hammas- tai iensärkyä. Desinfioi ja särky poistuu. Kokemusta on.
Naudanlihaan. Googlaa nelimauste.