Olenko outo kun tykkään syödä possun läskiä sisältäviä osia fileen sijaan?
Mielestäni lapa tai tai niska ovat paljon maukkaampia osia kuin kuivat fileelihat, joista vielä erikseen leikataan usein läskit pois. Tunnin pari haudutettu niska tai lapa on suussasulavan herkullista verrattuna muihin läskittömimpiin ruhonosiin.
Kommentit (8)
Reipas ja tunnollinen lammas kirjoitti:
Olet outo, mutta on meitä muitakin outoja. Lähikaupassa oli eilen kunnollista sian kylkisivua eli huomenna teen vanhanajan läskisoosia.
Mullakin on. Pitäiskö sitä läskisoosia kokeilla, ikäni olen kuullut vaan en ole koskaan syönyt.
Olet oikeassa. Suomalaiset on alistettu terveysterrorismiin, syömään pahoja ruokia. Rasva on maukasta ja haudutettuina rasvaiset ruhonosat kypsyvät suussasulaviksi. Suomalaiset järsivät kuivaa ja kitkerää filettä rypsiöljyssä paistettuna. Eivät enää ymmärrä hyvän päälle.
Mitä sillä on väliä, mitä mieltä muut ihmiset ajattelevat sinusta ja syömisistäsi?
Ihan herkkua ovat nuo ruuat, jotka mainitset ap. On oikein syödå koko eläin, joka on ruuaksi kasvatettu. Nyt pakkasella rasvainen ruoka lämmittää hyvin sisältä päin, voi pitää vähän matalampaa lämpötilaa kotona.
Vierailija kirjoitti:
Mitä sillä on väliä, mitä mieltä muut ihmiset ajattelevat sinusta ja syömisistäsi?
Tui taitaa olla sinun vakiovastauksesi, "mitä sinä ajattelet mitä muut ajattelevat önnönnönnöö"
Olet outo, mutta on meitä muitakin outoja. Lähikaupassa oli eilen kunnollista sian kylkisivua eli huomenna teen vanhanajan läskisoosia.
https://safkaajashamanismia.blogspot.com/