Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ruoka jää kiinni paistinpannuun?

Vierailija
06.01.2024 |

No niin palstarakkaat kertokaa missä vika kun ruoka jää AINA kiinni paistinpannuun ihan sama mitä paistaa. Onko vika minussa vai pannussa vai missä? Mikä avuksi asap?

Kommentit (42)

Vierailija
1/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä öljyä pannulle 

Vierailija
2/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä rypsiöljyä tai muuta sellaista. Älä paista liian kuumalla liian nopeasti, lisää vettä välillä ettei kana tai liha kuivu. Liota pannu hetken vedellä ennen pesua. Jos on paremmat ohjeet pannun mukana kun sen ostaa niin se. Teflon ei ehkä tykkää vedestä kauheasti, pannuissa ei ole kovin hyviä vaihtoehtoja, ellei löydä metallisen jossa ei kahva kuumene.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso että pannu on yhteensopiva sun liedelle. 

Vierailija
4/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säästät öljyssä, sitä on liian vähän pannullasi. Älä käytä teflonpannuja ollenkaan. 

Vierailija
5/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Säästät öljyssä, sitä on liian vähän pannullasi. Älä käytä teflonpannuja ollenkaan. 

Minä käytän öljyä mutta sekään ei auta. 

Vierailija
6/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieto lämpö, tarpeeksi tavaraa kerralla pannulle ja veden lisääminen. Noilla opeilla ei tartu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytä öljyä pannulle 

Käytän aina öljyä mutta silti ruoka jää kiinni pannuun.

Vierailija
8/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko pannun teflon yms. Pinnoite kulunut ja siksi ottaa kiinni, jos öljyäkin olet käyttänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mieto lämpö, tarpeeksi tavaraa kerralla pannulle ja veden lisääminen. Noilla opeilla ei tartu

Tarttuu on tehty noin mutta silti jää kiinni ja tiskatessa saa hangata oikein kunnolla että jämät lähtevät irti.

Vierailija
10/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vika löytyy usein liian kovasta lämpötilasta, jos muuten perusasiat ovat kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Säästät öljyssä, sitä on liian vähän pannullasi. Älä käytä teflonpannuja ollenkaan. 

En säästä öljyssä mutta en paista rasvaseoksessa.

Vierailija
12/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä pese paistinpannua pesuaineella vaan vedellä. Jos on valurautapannu osta läskiä pala ja "kyllästä" se .Hiero läski pannuun ja anna seistä muutama tunti, mieluiten kauemmin. Pyyhi pannu talouspaperilla joka  käytön jälkeen ja viruta vedessä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olisko pannun teflon yms. Pinnoite kulunut ja siksi ottaa kiinni, jos öljyäkin olet käyttänyt.

Ruoka jää kiinni, vaikka laittaisin tarpeeksi öljyä ja oli pannu upouusi tahi vanhempi. Todella vanhoja pannuja en enään käytä.

Vierailija
14/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huono pannu tai paistat liian kuumalla.

Ikean pannuissa on hyvä hinta-laatusuhde, ja jos valurautahellassa on numerot 1-6 niin max. nelosella kannattaa paistaa. Meillä on induktio, 1-9 asteikko ja paistetaan 6-7, eikä mikään jää kiinni. Ei aina tarvitse edes öljyä.

Ja heti kun teflon-pannussa alkaa pinta mennä rikki niin pannu kierrätykseen ja uusi tilalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oljyn sekaan kannattaa laittaa ihan pikku nokare voita, sitten näkee, milloin öljy on sopivan kuumaa. Tuote laitetaan pannulle silloin, kun voi on sulanut. Ei siis kylmään öljyyn eikä liian kuumaankaan. Tietysti hyvä pannu on myös tärkeä.

Ja ne paistettavat saisivat olla huoneen lämpöisiä.

Mun mies on muuten hyvä ruuanlaitosta, mutta ei malta paistaa pannulla tuotteita, vaan on koko ajan niitä nykimässä ja kääntelemässä niitä lastalla, etteivät vain ruskistuisi hyvin.

Vierailija
16/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Katso että pannu on yhteensopiva sun liedelle. 

Pannu sopii liedelle

Vierailija
17/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensimmäinen vika on sinussa, pilasit pannun.

käytä rasvaa

ÄLÄ käytä metallisia lastoja (spatula)

ÄLÄ pese pannua koneessa.

Vierailija
18/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vika löytyy usein liian kovasta lämpötilasta, jos muuten perusasiat ovat kunnossa.

Halpa ja huono pannu. Ensin pannu kuumaksi, siihen öljyyn paistettava ja lämpö pienemmälle.

Siihen mitään vesiä tarvii...

Niin ja hei, kananmunille kannattaa pitää omaa pannua!

 

Vierailija
19/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

a.

Ikean pannuissa o

Ikean pannuilla voi heittää vesilintua...ahteriin, osta kunnollisia!

 

Vierailija
20/42 |
06.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monilla ihme tyyli laittaa aina hella täysille kun aletaan paistamaan jotain. Ei ihme että ruoka palaa ja jää kiinni.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kahdeksan