Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi graavilohta ei enää myydä isoina pakkauksina?

Vierailija
29.12.2023 |

Aiemmin ostin usein lähes kilon kokoisia graavilohipakkauksia. Enää on myynnissä vain 100g:n ja 150g:n pakkauksia.

Kommentit (77)

Vierailija
1/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

Vierailija
2/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pika vilkaisulla löytyi 320 g, 400 g ja 500 g pakkaukset. Lisäksi kalatiskiltä saat ihan niin paljon kuin haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska myyjät tekevät enemmän rahaa myymällä pikkupakkauksia.

Vierailija
4/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Vierailija
5/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta. 

Vierailija
6/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pika vilkaisulla löytyi 320 g, 400 g ja 500 g pakkaukset. Lisäksi kalatiskiltä saat ihan niin paljon kuin haluat.

Kaupassa ei ole kyllä näkynyt noita kokoja.

Vierailija
8/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Prismasta sai ainakin joulun alla 750 gramman pakkauksissa sekä graavi- että kylmäsavulohta. Hinnat n 21-23 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta. 



Kaljaan siirtyy kalatiskin myös, kun sen viimeinen käyttöpäivä lähenee valmispakkauksissa. 

Vierailija
10/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkaus ei ole yleensä syötävä.

Vierailija
12/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?

Pitää se viipaloidakin. On vaikea tehdä ohuita viipaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta. 

Muttei välttämättä kovin hyvin. Itse ajattelin kerran ottaa valmiiksi graavattua, mutta kun sitä kotona ryhdyin syömään niin siihen ei ollut osunut lainkaan suolaa. Itse piti heittää suola ja mausteet ja odottaa valmistumista.

Paljon helpompi ja halvempi itse graavata ja saa sellaista kun haluaa.

Vierailija
14/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?

Ei se vielä riitä noi. Sen pitää vielä muhia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.

Höpö ö. Työläs valmistaa ja maistuu paskalta 

Vierailija
16/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Ne pakkaukset  kuuluisi muovinkeräykseen , mutta jokainen tyylillään.

Vierailija
17/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavatun kalan säilyvyys ei ole pitkä, etenkään avatun paketin. Kilon verran syönti vaatii jo ison seurueen eli kysyntä on vähäisempää kuin pienillä pakkauksilla.

Vierailija
18/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.

Joo sehän on pArReMpaA kuin lohi😆🤣😁😂

Vierailija
19/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?

Joo, ja vielä joutuu parikertaa kääntään ja siivuttamaan.

Mahtaisko voltista saada tilattua graavaus apua 🤣

Vierailija
20/77 |
29.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.

Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja

En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.

Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?

Pitää se viipaloidakin. On vaikea tehdä ohuita viipaleita.

Kunnollinen ohut terävä veitsi niin onnistuu helposti.