Miksi graavilohta ei enää myydä isoina pakkauksina?
Aiemmin ostin usein lähes kilon kokoisia graavilohipakkauksia. Enää on myynnissä vain 100g:n ja 150g:n pakkauksia.
Kommentit (77)
Pika vilkaisulla löytyi 320 g, 400 g ja 500 g pakkaukset. Lisäksi kalatiskiltä saat ihan niin paljon kuin haluat.
Koska myyjät tekevät enemmän rahaa myymällä pikkupakkauksia.
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta.
Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.
Vierailija kirjoitti:
Pika vilkaisulla löytyi 320 g, 400 g ja 500 g pakkaukset. Lisäksi kalatiskiltä saat ihan niin paljon kuin haluat.
Kaupassa ei ole kyllä näkynyt noita kokoja.
Prismasta sai ainakin joulun alla 750 gramman pakkauksissa sekä graavi- että kylmäsavulohta. Hinnat n 21-23 euroa.
Vierailija kirjoitti:
Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta.
Kaljaan siirtyy kalatiskin myös, kun sen viimeinen käyttöpäivä lähenee valmispakkauksissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?
Pitää se viipaloidakin. On vaikea tehdä ohuita viipaleita.
Vierailija kirjoitti:
Jos olisi pakko ostaa valmista graavia, ostaisin sen kalatiskiltä, jolla se tehdään itse tuoreesta.
Muttei välttämättä kovin hyvin. Itse ajattelin kerran ottaa valmiiksi graavattua, mutta kun sitä kotona ryhdyin syömään niin siihen ei ollut osunut lainkaan suolaa. Itse piti heittää suola ja mausteet ja odottaa valmistumista.
Paljon helpompi ja halvempi itse graavata ja saa sellaista kun haluaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?
Ei se vielä riitä noi. Sen pitää vielä muhia.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.
Höpö ö. Työläs valmistaa ja maistuu paskalta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Ne pakkaukset kuuluisi muovinkeräykseen , mutta jokainen tyylillään.
Graavatun kalan säilyvyys ei ole pitkä, etenkään avatun paketin. Kilon verran syönti vaatii jo ison seurueen eli kysyntä on vähäisempää kuin pienillä pakkauksilla.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki syö nykyään porkkalaa graavilohen sijasta.
Joo sehän on pArReMpaA kuin lohi😆🤣😁😂
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?
Joo, ja vielä joutuu parikertaa kääntään ja siivuttamaan.
Mahtaisko voltista saada tilattua graavaus apua 🤣
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja
En jaksa alkaa graavaamaan. Olen syönyt todella monta graavilohipakkausta eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia bakteerien kanssa.
Tosi rankkaa ripotella kalan pintaan merisuolaa, sokeria, pippureita ja tilliä. Kukapa sellaista jaksaisi tehdä?
Pitää se viipaloidakin. On vaikea tehdä ohuita viipaleita.
Kunnollinen ohut terävä veitsi niin onnistuu helposti.
Mitä järkeä ostaa umpioitua valmiiksi graavattua kalaa, kun graavaus on helppo tehdä itse.
Umpioitu, tukkuvarastoissa pyörinyt kala on kaukana tuoreesta. Lisäksi anaerobisissa oloissa raakaan kalaan voi kasvaa myrkyllisiä bakteereja