Kumpi maistuu täytekakussa paremmin, rahka-kermavaahto sekoitus vai pelkkä kermavaahto?
Tykkäätkö että täytteenä on pelkkää kermavaahtoa sellaisenaan vai sekoitettuna maitorahka ja kermavaahto 50/50?
Maitorahkan kanssa on hieman hapokkuutta ja rasvaa puolet vähemmän. Rakenne kuitenkin hieman erilainen.
Kommentit (25)
Mä laitan ainakin yleensä aina rahkaa puolet eli ei ihan 50/50 ja maustan vaniljasokerilla
Kermavaahto. Rahka tekee mausta pahan.
Kermavaahtoa vain päälle. Täyte pitää olla vain marjaista tms.
Minä laitan maustamatonta tuorejuustoa ja kermaa ja tietysti sokeria. Tulee kestävää vaahtoa.
Vispikermasta tulee paras. Siitä ei tule voita kuten joillain on tapana vatkata tavallisesta kermasta.
Kyllä rahka sopii hyvin. Pelkkä kermavaahto on vähän liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Vispikermasta tulee paras. Siitä ei tule voita kuten joillain on tapana vatkata tavallisesta kermasta.
Eikö vispikermassa ole karrageenia, joka voi aiheuttaa osalla vatsavaivoja?
Rahkakermavaahto maistuu selkeästi paremmin.
Luomukermasta kermavaahtoa on paras.
Kermavaahto sen olla pitää. Paitsi yhteen suklaakakkuun tulee rahka-kermavaahtoseos.
kurria ja leseitä eikä mitään rasvaa ja sokeria 😠
kyllä se rahka-kermasekoitus on paras jos on tarpeeksi sokeria. rahka antaa täyteläisen maun, mutta ilman sokeria se tuo vaan hapokkuutta.
Valkosuklaa- kermavaahto hyvää. Sulata vesihauteessa valkosuklaata ja anna jäähtyä hiukan ennen kuin lisäät sen kermavaahdon joukkoon. Sopii hyvin täytekakkuihin ja täytekakun väliin. Älä käytä sokeria kun sukkaa itsessään makea. Ripaus vaniljasokeria riittää. Käytän valkosuklaata 1/3 osan kerman määrästä.
Kermavaahto