Kantolan Cream Crackerit on nyt palmuöljytty myös
Ostin niitä pitkästä aikaa, ja ihmettelin makua, rakennetta ja ulkonäköä. Vertasin tuotetietolistaa netistä löytyvään vanhempaan, ja olihan sitä muutettu.
Vanha ainesosalista:
RAPEITA VOILEIPÄKEKSEJÄ
Ainesosat: vehnäjauho, kasviöljy (auringonkukka, rapsiöljy, shea, kookos), sokeri, suola, emulgointiaine (auringokukkalesitiini), hiiva, nostatusaineet (natriumkarbonaatti, ammoniumkarbonaatti), ohramallas, jauhonparanne (askorbiinihappo). Laktoositon. Vegaaninen.
Uuden paketin lista:
Rapeita voileipäkeksejä
Ainesosat: vehnäjauho, kasviöljyt (palmu, auringonkukka), sokeri, suola, emulgointiaine (lesitiini), hiiva, nostatusaineet (natriumkarbonaatti, ammoniumkarbonaatti). Laktoositon, Vegaaninen. Kuidun lähde.
Ostan jatkossa Lidlistä, olivat paremman makuisia ainakin joskus.
Kommentit (5)
Kiitos tiedosta! Jokaisella ostoskerralla täytyykin nykyisin tarkistaa, ettei ole tullut tällaisia muutoksia!
Pirkka Digestive-kekseissä on ollut vielä auringonkukkaöljyä, kun merkkituotteena myytävä alkuperäinen Digestive on jo pilattu. Tämä on tosin makeampi keksi kuin Cream Cracker.
Ohramallas on jätetty pois, sekin vaikuttaa makuun.
Itse ihmettelin eilen miksi Myllyn Paras torttutaikinalevyistä ei tullut yhtä kuohkeita kuin ennen. Ainososista löytyi palmuöljy. Onko tämäkin muutos tullut tänä vuonna?
Vierailija kirjoitti:
Itse ihmettelin eilen miksi Myllyn Paras torttutaikinalevyistä ei tullut yhtä kuohkeita kuin ennen. Ainososista löytyi palmuöljy. Onko tämäkin muutos tullut tänä vuonna?
Voitorttutaikina on erikseen
Näihin uusiin ei syntynyt samaa himoa kuin vanhoihin. Aika tyhmä reseptimuutos siinä mielessä.