Onko teillä sähkösavustin? Mitä savustatte, lohi tai kala muutenkin on ilmiselvä
mutta teettekö muutakin. Isänpäivälahjaa mietin, mutta onkohan nurkkaan pölyyntymään jäävä turhake.
Kommentit (14)
Liha kannattaa esikypsentää vaikka uunissa.possun kylkeä esikypsentää noin puolisentuntia 200 asteessa ja sen jälkeen savustaa niin se on chick.
Vierailija kirjoitti:
epäterveellistä
Mikä tuossa on epäterveellistä?
Vein omalle isälleni pari vuotta sitten ja käyttöön on tullut. Nytkin on varmaan lohta tarjolla, kun mennään.😂
Vierailija kirjoitti:
Liha kannattaa esikypsentää vaikka uunissa.possun kylkeä esikypsentää noin puolisentuntia 200 asteessa ja sen jälkeen savustaa niin se on chick.
Siasta tulee kananpoikaa?
On yllättävän hyvä ollut. Muutaman kerran kesässä savustetaan. Vaikka possun sisäfilettä. Ongitut ahvenet oli hyviä myös savustettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
epäterveellistä
Mikä tuossa on epäterveellistä?
Se savu mikä jää syötävään, sisältää karsinogeenejä, eikö kaikki muka tiedä tätä.
Savustin on ja juustoja ja joulukinkkua menee lähiaikoina savustuun.
Lihaa kaikissa muodoissaan. Esim savuporo on oikeinkin hyvää. Myös erilaisia juureksia tulee savustettua. Aikalailla vain mielikuvitus on rajana. Kokeile vaikka savuperunalohkoja =)