Yliherkkyyksien nousu?
50 vuotta sitten olin 10 ja lääkäri lähetti kouluuni tiedon. että muna- ja juustoruokia ei minun tarvitsisi/pitäisi syödä. Ja hyvänen aika, miten allergiaani ihmeteltiin sekä opettajien että oppilaiden taholta! 17 vuotta myöhemmin tutustuin veljeni morsiamineen, joka ei syönyt maitotuotteita. Nyt ilmiöllä on nimikin: laktoosi-intoleranssi. Sen lisäksi jotkut harvat silloin tapaamistani ihmisistä eivät syöneet lihaa, mutta siinä meidän erikoisten porukka sitten olikin.
Suomessahan pitäisi olla maailman puhtaimmat tuotteet ja vesi. Mistä johtuvat nyt kaikki ne erikoisruokavaliota tarvivat ihmiset? Kertokaa tänne, mitä ette voi syödä ja miksi, ja koska tämä yliherkkyys selvisi, ja paranitteko siitä, ja oliko se vain kuvittelua, suggestiota vanhemmiltanne tai itseltänne, vai oikeasti olemassa. Kiitos!