Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yliherkkyyksien nousu?

Vierailija
04.11.2023 |

50 vuotta sitten olin 10 ja lääkäri lähetti kouluuni  tiedon. että muna- ja juustoruokia ei minun tarvitsisi/pitäisi syödä. Ja hyvänen aika, miten allergiaani ihmeteltiin sekä opettajien että oppilaiden taholta! 17 vuotta myöhemmin tutustuin veljeni morsiamineen, joka ei syönyt maitotuotteita. Nyt ilmiöllä on nimikin: laktoosi-intoleranssi. Sen lisäksi jotkut harvat silloin tapaamistani ihmisistä eivät syöneet lihaa, mutta siinä meidän erikoisten porukka sitten olikin. 

Suomessahan pitäisi olla maailman puhtaimmat tuotteet ja vesi. Mistä johtuvat nyt kaikki ne erikoisruokavaliota tarvivat ihmiset? Kertokaa tänne, mitä ette voi syödä ja miksi, ja koska tämä yliherkkyys selvisi, ja paranitteko siitä, ja oliko se vain kuvittelua, suggestiota vanhemmiltanne tai itseltänne, vai oikeasti olemassa. Kiitos! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla