Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitsataikinasta pullaa?

Vierailija
16.09.2023 |

Ajattelin tehdä illalla pienen pitsan. Vonko tehdä isomman taikinan ja sokeria jms. lisäämällä muokata siitä pullataikinan tai muuten makeaa?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat lättänän pullan. Pitsataikina nousee aika vähän.

Vierailija
2/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et voi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan siinä hiivaa ja nousee sen verran, että esim piirakka tai korvapuusti onnistuu hyvin.

Vierailija
4/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en ehkä lähtisi tuohon. Miksei jos kuohkea taikina ja jotain korvapuustin tapaisia kierteitä tekisi, mutta liekö kovin hyvää. En tiedä, jotkut ihmiset syövät aika pahaakin pullaa mielellään, itse olen makeiden suhteen todella kranttu.

Vierailija
5/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tapahtuu jos tekee korvapuustin tapaisen, mutta laittaa vain tavallista mansikkahilloa

Vierailija
6/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä tapahtuu jos tekee korvapuustin tapaisen, mutta laittaa vain tavallista mansikkahilloa

No sehän ei ole paistonkestävää? Mutta siis, jos leipääkin voi syödä hillolla niin miksei pitsapohjankin päälle voi sivellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä tapahtuu jos tekee korvapuustin tapaisen, mutta laittaa vain tavallista mansikkahilloa

Ei mitään, onhan se jo kertaalleen keitetty valmistaessa.

Vierailija
8/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sämpylätaikinastakin tulee hyviä korvapuusteja, myös rusinoita väliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä tapahtuu jos tekee korvapuustin tapaisen, mutta laittaa vain tavallista mansikkahilloa

Jos hillo ei ole paistonkestävää, se katoaa. On kokeiltu.

Mutta miksi et tekisi viineritaikinan tapaan rasvattoman ja sokerittoman taikinan, josta ottaisit osan pitsaan. Sitten lopusta taikinasta korvapuusteja tai muuta sellaista, johon tulee runsaasti rasvaa kaulitsemalla tai muuten, ja hilloa ja sokeria myös.

Vierailija
10/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä tapahtuu jos tekee korvapuustin tapaisen, mutta laittaa vain tavallista mansikkahilloa

Jos hillo ei ole paistonkestävää, se katoaa. On kokeiltu.

Mutta miksi et tekisi viineritaikinan tapaan rasvattoman ja sokerittoman taikinan, josta ottaisit osan pitsaan. Sitten lopusta taikinasta korvapuusteja tai muuta sellaista, johon tulee runsaasti rasvaa kaulitsemalla tai muuten, ja hilloa ja sokeria myös.

silloinko hillo ei katoa??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nehän kyllä väittää että hillosta saa perunajauhoilla paistonkestävää. En ole kokeillut.

Vierailija
12/12 |
16.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoititko pizza?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yhdeksän