Mikä on karkeiden ja puolikarkeiden vehnäjauhojen ero?
Kommentit (10)
Vähän sama kuin pannu- ja suodatinjauhetun kahvin.
Karkeita käytetään kakkuihin ym joihin ei haluta sitkoa. Puolikarkeita esim sämpylöihin ja pullaan
Karkeat sekotuu paremmin kun vatkaa munaa
Karkeat loukka törkeästi ja puolikarkeat vähän vittuilee
Eihän kaupassa kai ole edes myytävänä mitään karkeita vehnäjauhoja. Ostan van niitä puolikarkeita, kun leivon leipää ja pizzoja.
Vierailija kirjoitti:
Karkeita käytetään kakkuihin ym joihin ei haluta sitkoa. Puolikarkeita esim sämpylöihin ja pullaan
Ne on hienom maksi jauhettuja erikoisvehnäjauhoja, eikä karkeita. Sitko tulee jos taikinaa vatkaa ja kohottaa vaikka hiivalla. Siksi niissä kakuissa laitetaan leivinjauhetta ja sekoitetaan aina märät ja kuivat aineosat erikseen, ja vain mahdollisimman vähän sekoitusta, kun latetaan yhteen.
Siinähän se käy ilmi jo nimessä.