Mikä järki on tehdä puolukkarahkaa, kun siihen menee ihan kauheesti sokeria!
Kommentit (44)
Hpan puol on hyevee e tart sokker.
Ihan on totta. Puolukka ja rahka molemmat sellaisia että tavitsee järkyttävän määrän sokeria. Jogurttiin, kermavaahtoon, vaniljavanukkaaseen sekoitettuna menee vähemmän sokeria vaikka niissä sitä jo entuudestaan yleensä onkin.
Siihen menee sokeria sen verran kuin siihen laitat. Ei enempää.
Puolukat ovat niin kirpeitä että niihin on pakko laittaa sokeria. Sitten kun laitat sokeria, ei ole enään mitään järkeä. Ihan kuin puolukat eivät haluaisi että niitä poimitaan.
Vierailija kirjoitti:
Laita pilkottua banaania.
Sokeria sekin on.
Teen, koska se on hyvää enkä välttele sokeria.
Sitruuna on makea karkki puolukan jälkeen!
Siihen mitään sokeria tartte! Jos niin hunajaa/steviaa. Vähän vanilja ehkä. Mä inhoon ylimakeita rahkoj!!
Vierailija kirjoitti:
Laita pilkottua banaania.
Siinä on sokeria.
Voisiko osan puolukoista korvata jollain toisella marjalla?
Puolukkarahka on JÄLKIRUOKA. Siksi.
Vierailija kirjoitti:
Laita Steviaa.
En
Vierailija kirjoitti:
Voisiko osan puolukoista korvata jollain toisella marjalla?
Miten voit muka korvata puolukan millään muulla kuin puolukalla??? Puolukka on puolukka ja jos puolukkaa ei ole, ei ole enää mitää puolukkarahkaa mikä olisi kirpeää ja aiheen arvoista.
Nam, tuli mieleen yks mun lempi herkku on: maustamaton rahka, sokeriton mehukeitto ja puolukat+ vähän pellavansiemenrouhetta 🥰 kuulostaa oudolta mutta, kokeilkaapa,jotta hyvää on. Mun vakkari herkku/aamupala/jälkkäri
No, unohdat sen rahkan ja syöt ne puolukat sellaisenaan. Problem solved.
Ei siihen tarvi laittaa niin paljon sokeria kuin ohjeessa käsketään, jos ei halua.