Kerma ruoanlaitossa: en tajua
Silkkaa rasvaa. Eihän kerma ole mitään ruokaa.
Hyi!
Kommentit (47)
Kerma tekee ruuasta raskasta ja tunkkaista syötävää, varsinkin jos sitä on liikaa.
Tuskin kukaan sitä kermaa ruoaksi syö. Mutta ihminen joka vetelee vain eineksiä ja pakastepizzaa, ei toki voi sitä ymmärtää.
Jatka valitsemallasi tiellä 🙄
Kerman voi helposti korvata tomaattimurskalla.
Kalorit säästyy ja maistuu hyvältä.
Elimistö tarvitsee rasvoja, muttei sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Oletko sama, joka kitisi viimeksi raejuustosta puurossa?
Mitä? En? Ap
Vierailija kirjoitti:
Kerman voi helposti korvata tomaattimurskalla.
Kalorit säästyy ja maistuu hyvältä.
No riippuu aika paljon ruuasta, voiko korvata. Kerma ja tomaattimurska ovat aika eri tyylisiä.
Vierailija kirjoitti:
Elimistö tarvitsee rasvoja, muttei sokeria.
Rasvan saa vaikka oliiviöljystä salaatissa. Ap
Vierailija kirjoitti:
Ilmiannettu.
Miksi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ilmiannettu.
Miksi?
Tykkään kermasta.
Ilmiantaja
Kerma sopii tiettyihin ruokiin. Tekee ruoasta, maukasta ja energiatiheämpää. Ei tarvi syödä jätti annoksia ja venyttää vatsalaukkua. Ruoassa pitää olla rasvaa.
Millä logiikalla 15% on PELKKÄÄ rasvaa, jo muuta ainetta on 85%? On rasvaisempiakin kermoja, mutta tuskin yhdessäkään on edes puolta.
Vierailija kirjoitti:
Kerman voi helposti korvata tomaattimurskalla.
Kalorit säästyy ja maistuu hyvältä.
Ai, niinkö valkoista kalaa ja tomattimurskaa haseelbacan perunoilla vs kerma/valkoviini kastike.
Tai tomaattimurska kanttarellikastike vs kermaisa kanttarellikastike.
Voi hyvää päivää.....
Vierailija kirjoitti:
Kerman voi helposti korvata tomaattimurskalla.
Kalorit säästyy ja maistuu hyvältä.
Mihin niitä kaloreita pitäis säästää?
Ihminen tarvii niitä elääkseen.
On siinä ainakin kaloreita sen verran että kun vetäisee 4dl kermaa, niin ei tartte muuta syödä samana päivänä. Niillähän sitä eletään!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ilmiannettu.
Miksi?
Koska minä haluan!
Oletko sama, joka kitisi viimeksi raejuustosta puurossa?