Nyt olis palanen lohta jääkaapissa - mitähän siitä tekisi vai paistaisikohan vaan pannulla?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Kompostoriin vaan.
Olipa aivopieru. Vai ostatko itse ruokaa ja heität sen samantien kompostiin? No. Ainahan näitä hulluja täältä löytyy, joten ei pitäisi edes ihmetellä.
Ihan tuli vesi kielelle. Minä paistaisin pannussa ja söisin itse tehdyn sitruuna-aiolin kanssa.
Enpä muista koska olisin viimeksi lohta ostanut, ja tavallisen keskituloinen olen.
Mä tykkään teriyakilohesta (Yhteishyvällä hyvä ohje) ja eilen tein lohta punaisessa curryssa. Mut jos ei oo tarpeita kotona eikä suunnitelmia lähteä kauppaan, on pannulla paistaminen oikein hyvä vaihtoehto.
Minä tein 300 gramman palasta lohicevicheä. Oli hyvää.
Otsikko menee väärin: "mitähän siitä tekisi vai paistaisiko vain pannulla" tarkoittavat ihan samaa asiaa.
Mä paistaisin, maustaisin sitruunapippurilla ja sitruunamehulla ja ruisleivän päälle 😊
Yleensä savustetaan lohi, mutta nyt siihen ei ole mahdollisuutta. Itse savustettu kala on aivan eri juttu kuin kaupasta ostettu savukala. Niin hyvää.
- ap
Kompostoriin vaan.