Miten te valmistatte
Marinoidut kanankoivet uunissa? Nuo halvat ja kätevät.
Lopetin niiden ostamisen kun aiheutti ongelmia. Mies halusi maustettavan jollain tietyllä tapaa ja jos ei ollut just presiis niin, niin läimäytti uuninluukun kiinni, niin että hyvä ettei hajonnut koko uuni.
Muutaman inhottavan kokemuksen jälkeen sovin, että tekisi ne itse jos niitä ostaa. Sen verran sai pelätä reaktioita.
Kommentit (9)
Osta ja sano miehelles että maustaa ne !
No tossa ei oo ongelmana kanankoivet vaan mies.
Vierailija kirjoitti:
En mä käytä niitä ku salaattii joskus, ja sillonki pesen sen marinadin pois kokonaan
Se kuori tai siis se iho vai mikä onkaan on kyl parasta uunirapeana
Nahka.
Laitan uuniin paistumaan. Nahka paistetaan mahdollisimman rapeaksi.
Halvat? Kilohinta melkein vitosen ja puolet on syömäkelvotonta luuta yms.
Mä en ikinä tee niitä, rintapaloilla on enemmän syötävää.
Eikös nääki kanat ollu joskus jotain 1.50e kaupassa? nyt ne on varmaa 5 :DDD
Vierailija kirjoitti:
No tossa ei oo ongelmana kanankoivet vaan mies.
Sekä ap:n kananpersetukka.
Vierailija kirjoitti:
Halvat? Kilohinta melkein vitosen ja puolet on syömäkelvotonta luuta yms.
Ja marinadia paketissa yhtä paljon kun kanaa.
En mä käytä niitä ku salaattii joskus, ja sillonki pesen sen marinadin pois kokonaan
Se kuori tai siis se iho vai mikä onkaan on kyl parasta uunirapeana