Ananas-lonkero maistuu ananaspurkin liemelle
Kommentit (39)
Totta.
Se on sitäpaitsi siideriä, ei mitään lonkeroa. Väärää mainontaa.
Hyvän vastaavantapaisen liemen saa, kun ostaa ananaspurkin ja jotain 30-prossaista viinaa. Tehosekoittimessa niitä sopivassa suhteessa sekoittaa ja avot, ananasviina on valmis.
Lapsena se liemi ananaspurkista oli herkkua! (tämä 1970-luvun ankeudessa)
Vierailija kirjoitti:
Lapsena se liemi ananaspurkista oli herkkua! (tämä 1970-luvun ankeudessa)
Musta on vieläkin. No oon 70-luvun lapsi...
Vierailija kirjoitti:
Totta.
Se on sitäpaitsi siideriä, ei mitään lonkeroa. Väärää mainontaa.
Ei ole. Siiderit valmistetaan käymisteitse ja lonkerot lisäämällä alkoholia pohjajuomaan, tyypillisesti giniä.
Aika jännä, että ananaspurkin liemi on mieltynyt alkoholiin. Mutta kiva että nuo litkut maistuvat edes jollekulle.
Ja siksi se onkin hyvää.
Onko muuten kaktuslonkeroa vielä olemassa? Mitä se edes tarkalleen oli...? Maun kyllä muistan. Voihan Linda siideri ja mansikka Fizz sentään kun kaktuslonkero oli hyvää :D
Pettynyt olin minäkin. Mieluummin ostan ananaslimpparia. Halvempaakin on.
Mun mielestä ei. Purkkimehu maistuu hiivalle, tuo lonkero ei omaan suuhun maistu hiivaksille
Miksi ananaslonkero maistui paremmalta terassilla kuin kotona? Mä tykkään mausta.
Ananaksessa on entsyymiä nimeltä bromelain, joka pilkkoo proteiineja. Aiheuttaa itsellä kipua suussa jos enempi syö.
Ei oo munkaan suosikki, mutta ihan ok
Mistä lonkerosta muut vastanneet tykkää ?
Jätän väliin.