Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

KOKKAUKSESTA TIETÄVÄT, Kuinka saada panerointi kauniin ruskeaksi?

Vierailija
19.06.2023 |

Esim. kanaa leivittäessä? Pinta jää aina joko keltaiseksi ja pehmeäksi, tai sitten palaa.. Miten esim. grillien kanapihveihin saadaan niin kauniin tasaisen ruskea ja rapsakka pinta?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rusketusvoidetta suihkaus.

Vierailija
2/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On olemassa myös välimuoto siinä paistolämpötilassa, siis sen pehmeäksi mössöksi jättävän ja palaneen pinnan antavan välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työlästä, mutta ensin uuniin ja sitten vasta pannulle-

Vierailija
4/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvakeittimessä tulee kauniin kullinruskea.

Vierailija
5/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On olemassa myös välimuoto siinä paistolämpötilassa, siis sen pehmeäksi mössöksi jättävän ja palaneen pinnan antavan välillä.

En ymmärrä. Kerrotko lisää?

Vierailija
6/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä voita älä öljyä niin saar ruskea.n pinnan. Kuumenna pannu ennen leikkeen laittamista siihen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautapannu tai hiiliteräspannu ruskistaa. Teflon pannu ei ruskista.

Vierailija
8/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautapannu tai hiiliteräspannu ruskistaa. Teflon pannu ei ruskista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka ei kovin terveellistä, niin sitäkin maukkaampaa on käyttää voita todella reilusti (eli ainakin sellainen puolen sentin paksuinen kerros pannun pohjan päällä), ja antaa sen voin ruskistua pannulla ennen paistamista. Aika hyvin voi säätää itse, kuinka ruskeaksi haluaa päästää. 

Vierailija
10/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Työlästä, mutta ensin uuniin ja sitten vasta pannulle-

Ei kun toisin päin. Ensin uppopaisto ja sitten uuniin. Ja oikeat lämpötilat ovat tärkeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän voita ja vähän öljyä. Tulee kauniin ruskea ja rapsakka pinta

Vierailija
12/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On olemassa myös välimuoto siinä paistolämpötilassa, siis sen pehmeäksi mössöksi jättävän ja palaneen pinnan antavan välillä.

En ymmärrä. Kerrotko lisää?

Että on myös muita värejä elämässä ja asioissa kuin musta ja valkoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaikka ei kovin terveellistä, niin sitäkin maukkaampaa on käyttää voita todella reilusti (eli ainakin sellainen puolen sentin paksuinen kerros pannun pohjan päällä), ja antaa sen voin ruskistua pannulla ennen paistamista. Aika hyvin voi säätää itse, kuinka ruskeaksi haluaa päästää. 

Nimenomaan on terveellistä, meinaan voin käyttö.

Vierailija
14/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rusketusvoidetta suihkaus.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen verran rasvaa ettei tuote ota kiinni pannuun vaan ui siinä.

Vierailija
16/16 |
19.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sen verran rasvaa ettei tuote ota kiinni pannuun vaan ui siinä.

Ja rasvana voita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kahdeksan