Airfryer kysymys
Asun eteläisessä keski-euroopassa ja kesäkuusta elokuun loppuun sekä keraaminen liesi että kiertoilmauuni ovat pois pelistä koska kuumentavat asuntoa liikaa. Lämmittääkö airfryer ympäristöään samalla tavalla vai olisiko se ratkaisu kokkailuun kesäkuumalla? Voisko sitä jopa käyttää parvekkeella?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Osta ilmastointilaite ja unohda airfryeri. On pelkkä lelu
14 vuotias koulupoika laittaa itse ruoan airfryerissä, että on se hyvä olemassa.
Airfryer vie vähän sähköä ja kuumentaa asuntoa vähän. Toimii myös parvekkeella.
Vierailija kirjoitti:
Osta ilmastointilaite ja unohda airfryeri. On pelkkä lelu
Mikä tarve sinulla on sekaantua aiheeseen mistä et ymmärrä mitään?
Kiitos asiallisista kommenteista! Ilmastoinnin asentaminen ei ole sallittua joten haetaan ratkaisua joka tuottaisi sisälle mahd. vähän lämpöä mutta airfryer mahtuisi kivasti kyllä parvekkeellekin!
Onko kenelläkään suositella hyvää mallia kahden hengen talouteen?
Airfryer kuumentaa ilmaa kyllä vähemmän kuin uuni (sähkönkulutus on noin puolet uunista), mutta enemmän kuin mikro. Minusta kuulostaa hyvältä idealta että airfryerin vie kypsennyksen ajaksi ulos. Pysyvästi sitä ei kannata pitää ulkona, ettei kosteus ja uv-valo pilaa sitä.
Airfryer on nyt hankittu (Cosori) ja ihan hyvin pystyy käyttämääm sisälläkin! Ruoka valmistuu huomattavasti nopeammin ja tuo 5,5 litraa on just hyvä kahden hengen talouteen.
Vierailija kirjoitti:
Voit käyttää parvekkeella, jos ott pois sen ruoan jälkeen.
Miksi parvekkeelle? Onko vaikea hakea ruokaa vadissa ? Energian kulutus paljon pienempi, mutta esim ranskalaiset eivät saa kaunista väriä.
Meillä ainakin ranskalaiset saa kauniin värin airfryerissa. Siinä on myös pyörivä kori makkaraperunoita varten.
Kyllä. KAIKKI kypsennystavat lämmittävät myös ympäristöään. Et ilmeisesti ole kuullut energian katoamattomuuden laista.
Vierailija kirjoitti:
Airfryer kuumentaa ilmaa kyllä vähemmän kuin uuni (sähkönkulutus on noin puolet uunista), mutta enemmän kuin mikro. Minusta kuulostaa hyvältä idealta että airfryerin vie kypsennyksen ajaksi ulos. Pysyvästi sitä ei kannata pitää ulkona, ettei kosteus ja uv-valo pilaa sitä.
No ei kyllä yhtään lämpene ulkopuolelta.
Vierailija kirjoitti:
Airfryer kuumentaa ilmaa kyllä vähemmän kuin uuni (sähkönkulutus on noin puolet uunista), mutta enemmän kuin mikro. Minusta kuulostaa hyvältä idealta että airfryerin vie kypsennyksen ajaksi ulos. Pysyvästi sitä ei kannata pitää ulkona, ettei kosteus ja uv-valo pilaa sitä.
Airfryer ei ole yhtään mikromainen. Kuumentaa tehokkaammin kuin iso kiertoilmauuni. Pieni tilavuus vaatii vähemmän energiaa lämmetäkseen.
Voit käyttää parvekkeella, jos ott pois sen ruoan jälkeen.
Miksi parvekkeelle? Onko vaikea hakea ruokaa vadissa ? Energian kulutus paljon pienempi, mutta esim ranskalaiset eivät saa kaunista väriä.