Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten vatkaan munat ja sokerin vaahdoksi ilman konetta?

Vierailija
11.04.2023 |

Niin ja olen tekemässä käärtorttua

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispilä käteen ja vatkaa

Vierailija
2/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita maitotölkkiin ja ravistele siinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakkaa ensin tattia, niin opit siinä samalla munan vatkaamisen.

Vierailija
4/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaat vaan niin helvetisti.

Vierailija
5/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarvitset vispilän. Laita munat ensin kulhoon ja vatkaa kunnolla ja tarpeeksi kauan. Lisää sitten sokeri vähän kerrallaan ja jatka vatkaamista.

Vierailija
6/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispilällä kulhossa tämä on aiemminkin hoidettu. Kestää vaan pidempään kuin sähkövatkaimella ja käsi väsyy, mutta on sitä täytekakkuja ja kääretorttuja ihmiset tehneet myös ennen sähkövatkainten olemassaoloakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munan vatkaamisen hallitsen mutta sokerin en.

Vierailija
8/8 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annat kananmunien lämmetä huoneenlämpöiseksi. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa ensin valkuaisia lähes marenkimaiseksi vaahdoksi käsivispilällä kuivassa kulhossa. Vatkaa sitten keltuaiset yksitellen joukkoon ja lopuksi sokeri hyvin vähän kerrallaan lisäten.

Tai voit laittaa kaikki nuo kerralla kulhoon ja vatkata käsin huomattavasti kauemmin.