Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokia teet porsaasta?

Vierailija
29.03.2023 |

Alkaa olee sen verran edullista muihin lihoihin verrattuna, että tänään löytyy porsasta ostoskärryihin. Mutta mitä siitä tekisi?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuisi ihan siitä, mitä osaa porsaasta ja missä muodossa olisin ostanut.

Kyljyksiä, kassleria, suikaleita, jauhelihaa, potkaa, lapaa, sisäfilettä, ulkofilettä, kinkkua...

Vierailija
2/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wieninleike, kokonaisena paistettu sisäfile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa taas järjenjättiläiset liikkeellä!

Tee vaihteeks vaikka https://hellanjaviinilasinvalissa.fi/pippurinen-thai-curry-possusta/

https://www.is.fi/ruokala/reseptit/aasialainen%20possu/

https://yhteishyva.fi/reseptit/intialaista-possua/recipe-4059

näitä turhaan pelätään että on liian mausteista, ei ole, jos ei laita liikaa!

Vierailija
4/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon possunkyljykset on kyllä hyviä.

Vierailija
5/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei siasta?

Etkö tiedä, mikä porsas on?

Vierailija
6/6 |
29.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pulled porkia aasialaisittain vaikka pitaleivän väliin, filettä uunissa juuresten päällä, leivitettyjä "noisetteja", rosmariinipossukastiketta ja laitan possua myös gulassiin. Possuwokkia, teriyakipossua, joulukinkkukin tietty!

Todella monipuolista ja kevyttä lihaa, itse kaipaisin possuun enemmän luontaista rasvaa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yhdeksän