Mitä ruokia teet porsaasta?
Alkaa olee sen verran edullista muihin lihoihin verrattuna, että tänään löytyy porsasta ostoskärryihin. Mutta mitä siitä tekisi?
Kommentit (6)
Wieninleike, kokonaisena paistettu sisäfile.
Olipa taas järjenjättiläiset liikkeellä!
Tee vaihteeks vaikka https://hellanjaviinilasinvalissa.fi/pippurinen-thai-curry-possusta/
https://www.is.fi/ruokala/reseptit/aasialainen%20possu/
https://yhteishyva.fi/reseptit/intialaista-possua/recipe-4059
näitä turhaan pelätään että on liian mausteista, ei ole, jos ei laita liikaa!
Kunnon possunkyljykset on kyllä hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Ei siasta?
Etkö tiedä, mikä porsas on?
Pulled porkia aasialaisittain vaikka pitaleivän väliin, filettä uunissa juuresten päällä, leivitettyjä "noisetteja", rosmariinipossukastiketta ja laitan possua myös gulassiin. Possuwokkia, teriyakipossua, joulukinkkukin tietty!
Todella monipuolista ja kevyttä lihaa, itse kaipaisin possuun enemmän luontaista rasvaa.
Riippuisi ihan siitä, mitä osaa porsaasta ja missä muodossa olisin ostanut.
Kyljyksiä, kassleria, suikaleita, jauhelihaa, potkaa, lapaa, sisäfilettä, ulkofilettä, kinkkua...