Paljonko saatte sullottua K-kauppojen irtokarkkipurkkeihin?
Väittävät, että 800 g siihen menisi. Ja pah! Sullon aina 50 % enemmän: 1,2 kg mahtuu helposti, kun hieman sulloo ja koko kehonpainolla puristaa! Höhöhö! Saan mehevällä alella premium-irttarit!
Kommentit (47)
Otin joskus vain pussinpohjalle vähän. En koskaan täytä pussia.
Eikös se mene kilohinnnan mukaan. Ei purkkikohtainen hinta.
No siinä sitten liiskattua premiumia
Mä en korvaa laatua määrällä
Vierailija kirjoitti:
Eikös se mene kilohinnnan mukaan. Ei purkkikohtainen hinta.
Ei. Purkki on erikoissysteemi Keskolla. Se on kiinteähintainen, 7,50 € kai. Ovat laskeneet, että siihen saa 800 g, mutta lienevät melkoisia amatöörejä - eihän 800 g edes täytä purkkia! Sillä peittoaa pussien kilohinnan mennen tullen!
- ap
Varsinaista luksusta jotkut liiskatut,karkit, onneksi ei ole noin kova rahapula vaan saa syödä ihan liiskaamatonta karkkia.
Arvostan! Huikeeta omistautumista irttareille.
Vierailija kirjoitti:
Varsinaista luksusta jotkut liiskatut,karkit, onneksi ei ole noin kova rahapula vaan saa syödä ihan liiskaamatonta karkkia.
Eihän se maku miksikään muutu.
Joo kun pomppii karkkien päällä niin ne tiivistyy
Lähemmäs kilon, uteliaisuudesta punnitsin. Se nyt riippuu ihan mitä sinne purkkiin valitsee. Vaahtokarkit painaa paljon vähemmän kuin tykinkuulat ja muut tiiviit painavat. Aina välillä kannattaa heilutella pikku naperoita täyttelemään kaikki kolot ja jatkaa täyttöä.
Parhaan asiakkaan etuna noita joskus tarjosivat halvalla.
Koska tää purkkijutska tuli keskolle? Kävin kolmisen viikkoa siten Cittarissa, eikä siellä tuollaista systeemiä ollut.
Kauanko tuollainen 1200g irtokarkkia kestää, järkyttävä määrä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varsinaista luksusta jotkut liiskatut,karkit, onneksi ei ole noin kova rahapula vaan saa syödä ihan liiskaamatonta karkkia.
Eihän se maku miksikään muutu.
Mutta ikävä syödä jos vaikka haluaa minttusuklaa konvehteja ja ne liiskaa muusiksi.
Kyynärpää purkkiin ja survaisu. Nyrkilläkin voi survoa. Suklaat kannattaa laittaa alle ja päälle jotain viinikumia
Toi naperotaktiikka on ihan ykkönen! Suosin itse erityisesti kapeita, helposti sullottavia karkkeja ja kaikkea pientä sinne sekaan.
Hyi hele. Likaisilla käsillä litistettyjä ja toisiinsa muussaantuneita karkkeja. En ottais edes ilmaiseksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varsinaista luksusta jotkut liiskatut,karkit, onneksi ei ole noin kova rahapula vaan saa syödä ihan liiskaamatonta karkkia.
Eihän se maku miksikään muutu.
Mutta ikävä syödä jos vaikka haluaa minttusuklaa konvehteja ja ne liiskaa muusiksi.
Kannattaa laittaa ne pinon päälle.
Vierailija kirjoitti:
Kauanko tuollainen 1200g irtokarkkia kestää, järkyttävä määrä.
Vuoden kun syö 100g kuukaudessa
Vierailija kirjoitti:
Kyynärpää purkkiin ja survaisu. Nyrkilläkin voi survoa. Suklaat kannattaa laittaa alle ja päälle jotain viinikumia
Nyrkki on vanha klassikko, mutta täytyypä kokeilla tuota vahvaa suklaaperustaa ensi kerralla! Varmaan esim. Centerin nappuloista saa vankkumattoman pohjan!
Hyi, en osta rahvaan pöpölaareista karkkia.