Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi se sipuli pitäs hakata niin pieneks silpuks?

Vierailija
03.03.2023 |

Mä ainakin laitan pienen sipulin neljään osaan ja isomman ehkä kuuteen, max. kahdeksaan.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitappa lihapullataikinaan sen kokoisina 

Vierailija
2/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miksi ei voi laittaa, kuten haluaa?

Onko olemassa joku laki, joka määrää asian🙄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pakko. Voi laittaa sipulin sellaisena kuin haluaa. Pakasteena tosin on minineliöinä.

Vierailija
4/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ja miksi!! No ei miksikään, viipaloi se sipulis vaikka yhteen osaan, siihen mitään määräyksiä ole olemassa. Niinkuin tuola jo kommentoitiin niin lyö siihen kokonaisen sipulin ympärille jauhelihaa ja tee yks iso lihapulla, jos huvittaa.

Vierailija
5/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina joku helvetin tyhmä ongelma jollain

Vierailija
6/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se jakautuu muun sapuskan sekaan tasaisemmin, kun sipuli on silputtu ihan pieneksi. Itse en ainakaan tykkää syödä sipuliklönttejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä tähden sää pilkot ne niin moneen osaan.

Minä laitan aina kokonaisena.

Johan ne siitä hajoo ja kuivuu grillissä jos pilkottu.

Vierailija
8/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi hakkaat? Hanki kunnon terävä veitsi ja leikkaa pieneksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aina joku helvetin tyhmä ongelma jollain

Älä muuta sano! Joku on pohtinut viikon sipulin pienimistä ja luullut että se pitää pakosti silputa atomin kokoisiksi paloiksi. Sitten tullaan kysymään palstalta että miksi, miksi se pitää pieniä niin pieneksi. Että mäpä en pienistä, laitan vaan neljään osaan ja voimaannun. Huoks.

Vierailija
10/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laiska ei jaksa hienontaa sipulia. Tästäkin joku yrittää saada keskustelua aikaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmettelen kun ruokaohjelmissa sipulit aina silputaan niin pieneksi silpuksi, että yhtä hyvin ne voisi soseuttaa monitoimikoneessa. - Eri -

Vierailija
12/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihmettelen kun ruokaohjelmissa sipulit aina silputaan niin pieneksi silpuksi, että yhtä hyvin ne voisi soseuttaa monitoimikoneessa. - Eri -

Siinä toinen ihmettelijä.

Mä pääsen paljon helpommalla kun silppuan terävällä veitsellä sen sipulin huit hait, emmä tarvi sipulisosetta monitoimikoneessa tehtynä. Kauhee homma putsata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
13/13 |
03.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lienet idiootti, etkö olekin? Saat toki syödä sipulisi vaikka kokonaisina, mutta se silputtu sipuli kypsyy vähemmällä vaivalla kuin ne isot lohkot, se sopii sinne ruokiin ja kastikkeisiin jne. paremmin kuin ne isot lohkot, eikä se ole ongelma kenellekään muulle, kuin idiooteille jotka eivät osaa eivätkä kykene, eivät omista terävää veistä eivätkä terävää päätä. Kaikilta muilta se sujuu lähes automaattisesti, esim itse kun teen tiettyjä ruokia, silppuan kilon sipuleita vartissa ravintola-tasoiseksi rouheeksi.