Lihasta saa ravitsevan aterian helposti
Tein eilen kasvisrisottoa. Maustin sen
reilusti, kaadoin sekaan viiniä ja öljyä. Lisäsin pähkinöitä. Söin ison lautasellisen.
Silti olin nälkäinen ja tyytymätön.
Tänään otin lautaselle perunaa ja homejuustoa. Paistoin kuumalla rautapannulla paistijauhelihaa. Otin pienen annoksen. Ripotin päälle pippuria, paprikaa ja vähän suolaa. Aaah! mikä nautinto. Keho on tyytyväinen ja ajatus kirkas.
Kommentit (7)
Kalaa ja lihaa vaihdellen. Kanaakin voisi laittaa jos sitä vain saisi.
Välillä voi pitää kaninruokapäivän. Sen jälkeen arvostaa kunnon sapuskaa entistä enemmän.
Mistä lihasta pidät eniten? Oma suosikkini on yrttilammas valkosipulin ja punaviinikastikkeen kera.
Proteiini ja rasva se mikä parhaitan pitää ruoanhimon poissa, myös pieninä annoksina. Esim rasvainen ja suolainen metwurstimunakas suosikki laihdutusruokiani. Riittää 3 munaa ja kourallinen metwurstisuikaleita, ruoanhimo pysyy helposti poissa pitkään.
Uunilohi on todella hyvää. Kirjolohikin kelpaa hyvin.
Lihasta saa valtimotukoksen, dementian ja suolistosyövän helposti.
Ilman lihaa verensokerit sekoilee, kyllä kunnon ihminen tarvitsee koko lihaa, ei mitään makkaroita tai soija papanoita estrogeneillä.
Jos on leivinuuni, siellä on hyvä hauduttaa herkullisia pataruokia.
Ihan hyvin sujuu tietysti sähköuunissakin.
Esimerkiksi vorschmack on ihana klassikko. Nautaa, lammasta, anjovista, valkosipulia.
Nam nam. Ei ihminen elä pelkillä rehuilla.