Se olis raikas loimulohisalaatti nyt
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
Eli söit oikeasti hk:n sinistä ja ranskalaisia.
Miksi naisena söisin tuollaista ruokaa?
Vierailija kirjoitti:
Miksi olisin?
Taidat olla kun piti oikeen tulla kyseleen.
Vierailija kirjoitti:
Onko ite loimitettua?
Tietenkin ja itse aamulla onkittua.
Kohta syötte sirkkoja ja toukkia.
EU määrännyt että 2023v alusta vähintään 10% lisätään kaikkeen mahdolliseen ravintoon.
Illalla sitten raikkaita voileipiä?
Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.
" EU-maihin määrättyihin kotisirkka jauheisiin lisätään syanidia, niin siellä se lukee niiden virallisessa tuote selosteessa, että syanidia on lisätty kotisirkka jauheeseen peräti 5,0 mg/kg sekä lyijyä 0,1 mg/kg."
Vierailija kirjoitti:
Illalla sitten raikkaita voileipiä?
Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.
Ei saa enään raikkaita leipiä, kun on jauhoissa toukkia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Illalla sitten raikkaita voileipiä?
Meillä syödään vaan tunkkaisia versioita.
Ei saa enään raikkaita leipiä, kun on jauhoissa toukkia.
Ursula hommannut.
Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.
Oikeasti vedät vaan tunkkaista AP.
Ursulasta tuli mieleeni Ursula Herlin-ei niitä Herliinejä-oli jossain kaupan mainoksessa, nuo standup-naiset on kai halpoja. On sillä kyllä kauhea haba kyllä, tiedä sitten paljonko on pläsää ja paljonko jerkkua. Naamasta ihan nätti sellainen oudon autio ilme ja kauniit papanat hengella silmät, rusakon vai metsäjäniksen en osaa sanoa. Saattais syödä toukkiakin
Vierailija kirjoitti:
Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.
Saisiko reseptin tähän? Ohikulkija täällä huomasi, että juuri nuo ainekset löytyvät jääkaapista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minäkin lähden kohta laittamaan ruokaa. Teen lohkoperunoita ja uunissa paahdettua parsakaali-paprika-tomaatti-sipuli-chili-valkosipuli-feta peltiruokaa. Siitä tulee mausteista ja hyvää. Ei tee mieli kylmää ja märkää salaattia tällä kelillä.
Saisiko reseptin tähän? Ohikulkija täällä huomasi, että juuri nuo ainekset löytyvät jääkaapista.
No ne lähinnä pilkotaan ja laitetaan uuniin. :D
Paistetaan, kunnes saavat väriä, mutta eivät pala. Päälle oliiviöljyä, suolaa, pippuria, mausteita (timjami, Provencen yrtit, grillimauste, savupaprika tms. maun mukaan), ehkä hunajaa, mistä nyt tykkää. Yleensä maustan niin, että kaadan pellille oliiviöljyn ja sekoitan siihen pilkotut valkosipulit ja chilit, ja muut mausteet, ja sitten pyörittelen kasviksia siinä niin että mausteöljyä tarttuu kaikkiin. Fetan voi laittaa pinnalle kuutioina, tai isona könttinä keskelle.
En,savustan itse lohta joka on parempaa kuin loimutettu.
Eli söit oikeasti hk:n sinistä ja ranskalaisia. Ei, en ole kateellinen.