Lidlin entrecotesta tuli kumimainen airfryerissa
30 min lämpeni ensin huoneenlämpöön, sitten laitoin esilämmitettyyn (2 min, 200 C) airfryeriin 10 minuutiksi (10 min, 200 C). En ollut tyytyväinen lopputulokseen. Ehkä entrecote ei sovi airfryeriin.
Kommentit (23)
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.
Täydellistä
Kunnon liha pitää paistaa pannulla!
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.
No eipä tulis mieleenkään laittaa pihviä air fryeriin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.
Hommaa ihan oikea fritti niin saat paremmat
Entrecotee nyt vaan on puolet läskiä ja puolet fileetä.
Kuka hullu nyt pihviä airfryeriin laittaa ja varsinkaan 10 minuutiksi.
Entrecôte valmistuu paistinpannulla 3 minuutissa (1,5 min /puoli).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.Hommaa ihan oikea fritti niin saat paremmat
On kaapissa semmoinenkin, mutta ei jaksa pelata sen rasvan kanssa.
Oletko kokeillut tehdä pihvin leivänpaahtimessa?
Tulos parani pienellä googlettelulla. Eli ensin paisto pannulla 1.5 min/puoli värin saamiseksi ja sitten airfryerissa 120 C n. 10 min. Well done vaatinee 12-15 min.
AP
Vierailija kirjoitti:
Oletko kokeillut tehdä pihvin leivänpaahtimessa?
Tai voileipägrillissä
Vierailija kirjoitti:
Kuka paistaa pihvin uunissa?
Käsittääkseni aika monikin. Ilmeisesti yksinkertaistaa tasalaatuisen pihvin saamista. Pinta pitää silloinkin paistaa pannulla nopeasti,.
Vierailija kirjoitti:
Kuka paistaa pihvin uunissa?
Monikin huippukokki tekee niin, että pannulla paistetaan vain pinnat kiinni ja kypsennys tehdään uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.
Makkispekkis?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.Makkispekkis?
Makki on tunkio tai jotain. En tiedä, mikä on spekkis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Airfryer on tajuttoman surkea laite. Kokeile perinteistä tapaa.
Mausta
Paista
Valele voilla (muista yrtit+valkosipuli)
Anna levätä
Nauti.Täydellistä
Aivan täydellinen laite.
Makkispekkikset tulee pyörivässä korissa täydellisiksi.Hommaa ihan oikea fritti niin saat paremmat
Kylä näin on. Rasvaa ja kunnolla kun kerran harvoin tekee..
Mausta se kuminalla niin siitä tulee kuminainen
Vierailija kirjoitti:
Tulos parani pienellä googlettelulla. Eli ensin paisto pannulla 1.5 min/puoli värin saamiseksi ja sitten airfryerissa 120 C n. 10 min. Well done vaatinee 12-15 min.
AP
Niin. Se korkea lämpötila sen pilasi, ei se, että on Lidlistä ostettu.
Kuka paistaa pihvin uunissa?