Miten kotona voisi syödä salaattia alkuruuaksi???
Alat puputtaa sitä niin pääruoka jäähtyy... mahdoton kun ei ole ravintoloiden laitteistoja jotta kaikki valmistuu tietyyn aikaan... yksi ruokalaji yksin tehtynä vain mahdollista kotonaan.
Kommentit (12)
Ei voi pitää lohta menee ylikypsäksi samoin pihvit
Voihan v i t t u on taas persulla murhe tätä ei voi ihminen ratkaista.
No syöt vaikka sen salaatin siinä vaiheessa kun lämmin ruoka on vielä vähän kesken.
Syö alkuruuan ennenkuin pääruoka on valmista.
Vierailija kirjoitti:
Ei voi pitää lohta menee ylikypsäksi samoin pihvit
Se lohi tai pihvi paistetaan juuri ennen tarjoilua. Ei siinä mene kuin 10 minuuttia. Ei ravintolassakaan sulle kiikuteta pääruokaa minuutin päästä alkuruuan jälkeen.
Samalla tavalla kuin ravintolassa. Pääruoka tietenkin odottaa lämpimässä alkuruuan syömisen ajan tai mahdollisesti valmistetaan loppuun vasta alkuruuan jälkeen.
Ihan normaalit uunit ja hellat siellä ravintolassakin on. He vain osaavat asian, jota sinä et osaa eli suunnittelun. Ei se ravintolakokkikaan pääruokaa valmista samalle hetkelle kuin alkuruoan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi pitää lohta menee ylikypsäksi samoin pihvit
Se lohi tai pihvi paistetaan juuri ennen tarjoilua. Ei siinä mene kuin 10 minuuttia. Ei ravintolassakaan sulle kiikuteta pääruokaa minuutin päästä alkuruuan jälkeen.
Onko se siis minuutti vai 10min, koita päättää. 10min ehtii syömään jo kivasti salaattia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi pitää lohta menee ylikypsäksi samoin pihvit
Se lohi tai pihvi paistetaan juuri ennen tarjoilua. Ei siinä mene kuin 10 minuuttia. Ei ravintolassakaan sulle kiikuteta pääruokaa minuutin päästä alkuruuan jälkeen.
Onko se siis minuutti vai 10min, koita päättää. 10min ehtii syömään jo kivasti salaattia.
Paistoaika 10 minuuttia. Kuvitteellinen tarjoilunopeus minuutti. Opettele lukemaan.
t. eri
Kannellisessa uunivuoassa (ainakin tupperwaren ultrapro) pysyy pihvit yms hyvin lämpimänä sen aikaa, kun syödään alkusalaatti. En tarkoita, että ne siis valmistetaan siinä, vaan laitetaan paistamisen jälkeen siihen. Et kai muutenkaan koko perheen pihvejä saa yhdellä pannullisella paistettua, jos on yli 3hlö perhe.
Yksinkertaisimmillaan tapahtuu niin, että ensin katat pöydän. Sen jälkeen annostelet salaattisi lautaselle. Sitten syöt sen. Sillä aikaa lämmin pääruoka on liedellä, uunissa tai missä sitten onkaan valmistumassa. Pihvi tai lohi kestää aivan hyvin ne hetket, jotka sinulla salaatin syömiseen menee, kun opit sammuttamaan levyn juuri oikealla hetkellä niin, että se kypsyy siinä vielä jonkun aikaa.
Ei kai sinulla voi olla niin pitkä matka keittiöstä ruokasaliin, että ruoka ehtii jäähtyä siinä välillä.
Pitää sen pääruoan uunissa tai hellalla lämpimässä? Pakkoko sitä on lautaselle laittaa jäähtymään.