Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostatteko raakoja marinoituja koipireisiä ja mitä teette niistä?

Vierailija
02.01.2023 |

Tarkoitan sitä broilerin koipireisi kilon boxia, joka on näennäisen halpa mutta syötävää siinä ei ole niin paljoa. Uuniin ne kai on tapana laittaa, mutta sellaisenaanko?

Kommentit (64)

Vierailija
1/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhenlihan kaveriksi cittarista

Vierailija
2/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ikinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan ne 200 asteessa yliyli kypsiksi, niin että kun nostan sitä lihaa siitä luusta, niin se irtoaa jo itsestään. Tosi herkullista ja edullista ruokaa.

Vierailija
4/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan. Paistan isomman satsin. Syödään eka sellaisenaan esim riisin tai couscousin kanssa. Lopuista teen kanakastikkeen, laitan salaattiin tai pitaleivän väliin

Vierailija
5/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin ja lisäkkeeksi riisiä. Ne voi paistaa kuiviltaan tai laittaa nesteeseen. Jos niistä irroittaa kypsänä luut niin saa broilerikeitonkin.

Vierailija
6/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä kun muistutit, pitääkin ostaa broiskun koipia kun käyn kaupassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan. Uuniin riisipedille, nyhtökanaa tai sellaisenaan. On niissä ihan syötävääkin, kun tarkkaan perkaa. Ja on hyvää, kun on rasvaisempaa kuin jotkut fileet.

Vierailija
8/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostan. Uuniin riisipedille, nyhtökanaa tai sellaisenaan. On niissä ihan syötävääkin, kun tarkkaan perkaa. Ja on hyvää, kun on rasvaisempaa kuin jotkut fileet.

Mikä on tarkka ohje tähän? Uunivuokaan riisiä ja vettä ja päälle suoraan ne koivet?

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä nuo koivet tulee kilohinnaltaan lihan osalta halvemmaksi kuin joku 10e kilo rintafile.

Vierailija
10/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerin koipireidet on vielä parempia. Mehukkaita vaikka ne paistaisikin tosi ylikypsiksi....niinkuin teenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan koipia ilman marinadia. Paistan uunissa kypsäksi. Luista keitän liemen.

Vierailija
12/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä nuo koivet tulee kilohinnaltaan lihan osalta halvemmaksi kuin joku 10e kilo rintafile.

Ja ovat ravinnoltaan parempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Broilerin koipireidet on vielä parempia. Mehukkaita vaikka ne paistaisikin tosi ylikypsiksi....niinkuin teenkin.

Joo sori, koipireisistähän tuossa olikin kyse.

Vierailija
14/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai ostan, hyvää ruokaa jota on helppo valmistaa. Vain luut jätän syömättä, uunissa rapeaksi paistunut maustettu nahka ja sen rasvat ovat herkullisia. Rintafileet jää multa kauppaan, kuivaa ja mautonta moskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just laiton pelkkiä koipia uuniin. Sellaisenaan pellille ja vähän mausteita lisäsin pintaan. Ei ne kyllä kovin kaksisia ole mutta nälkä siirtyy.

Vierailija
16/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Totta kai ostan, hyvää ruokaa jota on helppo valmistaa. Vain luut jätän syömättä, uunissa rapeaksi paistunut maustettu nahka ja sen rasvat ovat herkullisia. Rintafileet jää multa kauppaan, kuivaa ja mautonta moskaa.

Samaa mieltä.

Vierailija
17/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osta koskaan. En halua maksaa luista ja nahasta. Ostan ainoastaan rintaleikkeitä-/fileitä maustamattomina, joskus pintamaustettuina. Mitään marinadiin upotettua en osta. Myös suikaleet jää kauppaan.

Vierailija
18/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ostan. Uuniin riisipedille, nyhtökanaa tai sellaisenaan. On niissä ihan syötävääkin, kun tarkkaan perkaa. Ja on hyvää, kun on rasvaisempaa kuin jotkut fileet.

Mikä on tarkka ohje tähän? Uunivuokaan riisiä ja vettä ja päälle suoraan ne koivet?

Ap

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/23707/BROILERIA%20RIISIPEDILLÄ/

Et Googlesta ole kuullut?

Vierailija
19/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä nuo koivet tulee kilohinnaltaan lihan osalta halvemmaksi kuin joku 10e kilo rintafile.

Ja ovat ravinnoltaan parempia.

Millä perusteella?

Vierailija
20/64 |
02.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan raakana koipireisiä ja teen niistä kypsiä koipireisiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yksi