Voiko kinkun sulattaa +10 asteisessa kellarissa?
Vai pitääkö väkisin tunkea jääkaappiin? Ulkona on vielä pakkasta täällä, joten se ei oikein onnistu.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Sulaa se ulkonakin tai parvekkeella jos muutama aste on pakkasta. Pari päivää se vie,koosta riippuen.
En tiennytkään, että pakkasessa mikään sulaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sulaa se ulkonakin tai parvekkeella jos muutama aste on pakkasta. Pari päivää se vie,koosta riippuen.
En tiennytkään, että pakkasessa mikään sulaa.
Nyt tiedät.
Liian lämmin kellari, meillä se on ympäri vuoden jossain vähän yli 0 asteen.
Kyllä sulaa parin asteen pakkasessa kun on jäädytetty jossain 20 asteessa. En veisi pihalle kumminkaan joku elukka sen syö kumminkin.
Meillä on ulkona nyt nollassa ja kinkku on ollut siellä eilisestä asti. Teen illaksi tilaa jääkaappiin ja nostan kinkun sinne vielä pariksi päiväksi.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä sulaa parin asteen pakkasessa kun on jäädytetty jossain 20 asteessa. En veisi pihalle kumminkaan joku elukka sen syö kumminkin.
Ei kyllä sula pakkasessa. Toki lämpiää siihen pariin asteeseen, mutta ei sula tietenkään. Oisko sulamisen määritelmä vähän hakusessa joillakin?
Jessus tätä avuttomuutta. Voi sulattaa, kun ei säilytä siellä lämpimässä liian kauan. Pakkasessa ei ei oikein voi sulattaa, koska se sulattaminen tarkoittaa kyllä plus asteita.
Sulaa se ulkonakin tai parvekkeella jos muutama aste on pakkasta. Pari päivää se vie,koosta riippuen.