Paras ruoka, mitä teet kanan rintafileistä?
Kommentit (18)
Jogurtti kana, chili en seesamilla
Rintafileet isketään vuokaan ja päälle kaadetaan sekoitus 1 purkista tulista tai puolivahvaa Santa Maria salsakastiketta sekä 1 purkista ranskankermaa.
Fileet hautuu meheviksi salsa-ranskankermakastikkeessa. Halutessaan päälle voi vielä ripotella juustoraastetta mutta ei ole välttämätön.
No musta on vaan parasta kun paistaa ja maustaa ja päälle kunnon kermasoossi. Edelliset ehdotukset ovat kyllä myös hyviä. Aina silti palaan tähän kermacurrykastikkeeseen.
Leikkaan auki taskuksi ja täytän tuorejuustolla ja parmesaanilla (raaste), yrttejä, valkosipulia jne. Leivitys ja pannulle, pintaa ruskeaksi, katsotaan kypsyys ja tilkka kermaa päälle. Kaloreissa löytyy, mutta ei tätä joka päivä tehdäkään.
Vierailija kirjoitti:
No musta on vaan parasta kun paistaa ja maustaa ja päälle kunnon kermasoossi. Edelliset ehdotukset ovat kyllä myös hyviä. Aina silti palaan tähän kermacurrykastikkeeseen.
Sänkyhommissakin tykkäät varmaan ihan perus-vaniljasta?
Vierailija kirjoitti:
Onko punalaputettua pakastimesta?
ei
Pilkomn pieniksi, paistan, chicken tikka masalakastike, paprikaa ja sipulia.
Täytteeksi fetaa ja mausteita, kiedotaan pekonilla, uunitus. Vuokaan mukaan kasvisekoitus, tilkka kanalientä.
Niinkin yksinkertaista kuin että laitan fileet uunivuokaan ja ruokakermaa päälle ja uuniin. Jos on maustamattomia, niin maustan, jos marinoituja en välttämättä sitäkään. Pestopastaa lisäksi, ja sekin niin yksinkertaista että keitän pastaa (yleensä penne), ja laitan sekaan vihreää pestoa (pirkka), ruokakermaa puoli purkiia ja bulgarian jugurttia puoli purkkia. En jaksa nähdä vaivaa keittiössä. Tuo on oikein hyvä perusruoka meillä. Kaikille maistuu. Mozzarellaa ja tomaattia kylkeen.
Aurajuustoa ja kermaa päälle. Toimii
Vierailija kirjoitti:
Aurajuustoa ja kermaa päälle. Toimii
Valkoinen kärpässieni antaa hyvää makua ja potkua.
Vierailija kirjoitti:
Rintafileet isketään vuokaan ja päälle kaadetaan sekoitus 1 purkista tulista tai puolivahvaa Santa Maria salsakastiketta sekä 1 purkista ranskankermaa.
Fileet hautuu meheviksi salsa-ranskankermakastikkeessa. Halutessaan päälle voi vielä ripotella juustoraastetta mutta ei ole välttämätön.
Suoraan vuokaan vai paistinpannun kautta?
Intialainen voikana. Resepti löytyy googlaamalla.