Mitä laitatte sipulin tilalle ruokiin?
Kommentit (33)
Jos en halua laittaa johonkin ruokaan sipulia, en korvaa sitä millään vaan jätän pois.
Voisko sipulijauhetta/suolaa laittaa purkista mausteena. Ei aja samaa asiaa mutta parempi kuin ei mitään.
Jotkut tilaavat ravintolassa sipulupihvinkin ilman sipulia.
Puna- tai salottisipulia olen käyttänyt tavallisen sipulin sijaan.
Varsiselleriä. Esim. keittoihin ja risottoon ja oikeastaan kaikissa muissakin resepteissä mitkä alkaa "kuullota sipulia öljyssä".
Ei sen tilalle tarvitse mitään laittaa.
Jos sipulit eivät käy missään muodossa, pilkottu paprika sopii mielestäni hyvin tilalle useimpiin juttuihin. Samaan tapaan paistettuna kuin sipuli tai sitten "raakana".
Ei sitä oikein voi korvata. Ruohosipuli ja purjo ovat miedompia vaihtoehtoja.
Vierailija kirjoitti:
Jos sipulit eivät käy missään muodossa, pilkottu paprika sopii mielestäni hyvin tilalle useimpiin juttuihin. Samaan tapaan paistettuna kuin sipuli tai sitten "raakana".
Kaksi kasvista jotka aiheuttavat mulle varman ripulin: sipuli ja paprika. Ja niitä onkin sitten joka hemmetin lounas- ja valmisruoassa. Prööt.
Vierailija kirjoitti:
Ootko AP tosissasi?
Moni ei voi syödä sipulia. Mikä siinä on niin kovin ihmeellistä?
Etkö ole esim. IBD:stä kuullut? Tosi yleinen sairaus.
Ei sitä tarvi millään korvata. Mausteita lisäilet oman makusi mukaan. Jos ei kyse allergiasta vaan sipulin rakenteesta, niin sipulijauhetta voi käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Jotkut tilaavat ravintolassa sipulupihvinkin ilman sipulia.
Samt pizza frutti di mare, "ilman niitä frutteja".
Vierailija kirjoitti:
Pirunpaskaa.
http://tamarindheaven.blogspot.com/2011/01/hajupihka-eli-pirunpaska.html
Tuota käyttävät mm. intialaiset bramiinit, jotka uskonnollisista syistä eivät syö sipulia. (Nätimpiäkin nimiä tuotteelle löytyy.)
Vierailija kirjoitti:
Ei sen tilalle tarvitse mitään laittaa.
Miksi sitten sipulia on lähestulkoon joka ruokareseptissä?
Miks siihen pitää mitään tilalle laittaa.