Syöttekö koskaan pitsaa lounaalla?
Näin juuri pitsamainoksen ja tuli melkein paha olo. Ei nappaa yhtään!
Joskus illalla saattaisi maistuakin.
Kommentit (19)
Kyllä mä jokus kaupungilla käyn syömässä pizzaa lounaaksi, kotona kyllä yleensä myöhemmin päivästä.
Välillä. Tosin jaksan puolet ja loput otan mukaan iltapalaksi.
Mulla on pitsa lautasella juuri tälläkin hetkellä. :D
Mutta mä tykkään syödä ihan oikeaa ruokaa kellonajasta riippumatta. Voin syödä aamupalaksi vaikka chiliä.
En ikinä, lähinnä myöhään iltaisin tulee syötyä esim. viikonloppuna.
Joskus nuorempana tuli kokeiltua. Vaikka urheilin paljon ja ruokaa kului, mulle tuli siitä sellainen parin tunnin täyskooma ja työkyvyttömyys.
Hyvää, joo, mutta mää en pysty. On sen verran lamauttava ruoka.
Syön usein lounaaksi Saarioisten roiskeläpän kylmänä työpisteellä. Teen siitä sellaisen rullan ja maiskis.
En. Aivan vääränlaista ravintoa minulle esim. työpäivän aikana.
En mutta aamiaiseksi kyllä. Teen pizzat itse ja sitå saattaa jäädä illalta teinien jäljiltä.
Tykkään syödä runsaan aamiaisen runsaan kahvin kanssa ja siinä menee hyvin kasvispizza.
Ollaan kasvissyöjiä ja otan yleensä juustot pois.
En syö pitsaa, syön pizzaa.
Lounaalla menee puolikas, illalla toinen puolikas, normaalikokoisesta sellaisesta.
Riippuu ihan siitä mitä pizzan päälle laittaa, eli mitä kevyemmät täytteet, sitä pienemmät ähkyt.
Kun asuin Jenkeissä töiden takia vuoden, niin siellä kaikki osti paksut taikinaiset pannupizzat aamiaisella, eli päälle kananmunat, pekonit, juustot, jalapenot. Jenkeillä vielä jokaisella tällainen oma!
https://i.pinimg.com/400x300/00/a1/cd/00a1cd9cad568dd1c6aa73b287224c9b…
Viikonloppuisin joivat Bloody Maryt vielä sen kanssa.
Pari slicea meni joskus jos aamulla oli nälkä kun edellispäivänä ei syönyt paljon päivällistä, mutta oli aika järkyttävän tuhtia.
Kun palasin Suomeen niin kaikki täällä, jopa hyvin ylipainoiset ihmiset, näytti suorastaan anorektisilta niihin näkemiini jenkkeihin verrattuna!
Joskus hyvin harvoin roiskeläppä. Oon joskus miettinyt, että jos tilaisi pizzan tänne työpaikalle lounaaksi, mutta syön mielummin pizzani kivemmassa ympäristössä. Tietty jotain viikonloppuillan jämäpizzaa on voinut seuraavana päivänä syödä kotona lounaaksi.
Useammin kuin päivälliseksi tai iltapalaksi.
Mikä pizza toimii parhaiten niin että sen jämät voi lämmittää seuraavana päivänä?
Ei ainakaan tuoreita vihanneksia sisältävä, ja katkaravut menee kumisiksi, mutta mikä olisi paras?
Pizzassani on täytteenä kaksi z-kirjainta. Muunlaisena ei kelpaa.
Työpäivinä en viitsi kun alkaa helposti iltapäivästä väsyttää ja on vaikea keskittyä töihin. Viikonloppuna joskus kyllä, tosin ei mulla silloin ole erikseen lounasta ja päivällistä muutenkaan kun heräilen puolen päivän aikaan ja se ainoa lämmin ateria on joskus 17-18 aikaan.
Mä syön noin kerran viikossa lounaaksi, ihan siis pizzeriassa, ei mitään roiskeläppiä. Ja syön kyllä pizzan ihan kokonaan, ei siitä jää mukaan otettavaksi. Jos haluan riittävän kotiinkin, niin sitten tilaan toisen ihan sitä varten.
Voi kuule,
Syön useastikin 🍕🍕🍕🍕🍕