Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hei, voiko käyttää tavallista suolaa sormisuolan tilalla

Vierailija
14.10.2022 |

Reseptissä käsketään lisäämään sormisuolaa mutta ei ole.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voi.

Vierailija
2/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolan myyjät ovat keksineet että jos myykin moitteettoman puhtaan suolan asemesta likaista suolaa ja laittaa vielä kymmenkertaisen hinnan, niin siinähän rikastuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tekee focaccialeipää, niin siinä ripotellaan sormisuolaa lopuksi leivän päälle. Sellaisessa tapauksessa menee vähän idea hukkaan jos laittaa tavallista suolaa, mutta suola suolana jossain seassa/taikinassa menee - ihan sama mitä suolaa on.

Vierailija
4/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
5/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin.

Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla.

Ei kannata käyttää muuta suolaa jos kerran ohjeessa niin sanotaan tai menee pilalle.

Vierailija
6/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sormisuola? Typerä suomalainen sana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin.

Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla.

Ei kannata käyttää muuta suolaa jos kerran ohjeessa niin sanotaan tai menee pilalle.

Tuon voi aivan hyvin korvata hienojakoisella merisuolalla.

Vierailija
8/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Natriumkloridi on natriumkloridia, vaikka muoto olisi eri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin.

Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla.

Ei kannata käyttää muuta suolaa jos kerran ohjeessa niin sanotaan tai menee pilalle.

Tuon voi aivan hyvin korvata hienojakoisella merisuolalla.

Maku ei ole kyllä sama siinä tapauksessa. Itse en tykkää yhtään ruuan päälle ripotellusta suolasta, joten tykkään isorakeisesta sormisuolasta, joka on helppo karistella pois. Itse en tietysti sitä laita ollenkaan.

Vierailija
10/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ero on koostumuksessa, voit käyttää hyvin mielin tavallista suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Natriumkloridi on natriumkloridia, vaikka muoto olisi eri.

Enpä tiedä, mistä ero, mutta kyllä minusta eri suolat maistuvat erilaiselle. Vaikkapa rock salt tai sormisuola, verrattuna tavalliseen pöytäsuolaan.

Vaikka focaccian päälle en laittaisi muuta kuin sormisuolaa.

Vierailija
12/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sormisuola? Typerä suomalainen sana.

Mikä olisi sinusta parempi? Sormisuolahan on nimenomaan suolaa, jota ripotellaan sormin ruuan päälle. Vähän kuin raesokeri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
14.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sormisuola? Typerä suomalainen sana.

Mikä olisi sinusta parempi? Sormisuolahan on nimenomaan suolaa, jota ripotellaan sormin ruuan päälle. Vähän kuin raesokeri.

Jos raesokeri ja sormisuola on analogiset, niin joko sokeria ripotellaan rakeilla tai suola on sormenmuotoista.

-Ohis

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kahdeksan