Onko Helsingin keskustassa jotain viihtyisää, siistiä ja mukavaa tilaa/kahvilaa, jonne saa viedä myös omia eväitä?
Tai et vaikka pitää ostaa juoma mut saa viedä oman ruuan. Ärsyttävää, kun monissa "ravintoloissa" on niin vähän istumatilaa, että ei voi rauhassa syödä, niin ottaisin mieluummin take awayn ja menisin tällaiseen rauhaliiseen ja tilavaan paikkaan syömään.
Kommentit (26)
Puistonpenkki on tosi kiva näin lokakuussa.
Syö kotona jos haluat syödä omia ruokia. Ei se ravintola pidä tiloja pystyssä siksi että saat siellä syödä heidän lämmittämässä ja ylläpitämässä asiakaspaikassa sämpylöitäsi.
Enkä sano tätä minään porvarina, vaan käyn itse pienituloisena pari kertaa vuodessa ravintolassa. Ikinä ei tulisi mieleenkään mennä ravintolaan tai kahvilaan viemään asiakaspaikkaa ja popsimaan jotain omia eväitä. Junttiuden huippu.
Vierailija kirjoitti:
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?
Eräässä keskisuuressa kaupungissa on tällainen kahvila/baari ja se on koko kaupungin yksi suosituimmista paikoista.
-Ap
Ei kai kukaan voi noin yksinkertainen olla että tälläistä edes kyselee?Et tietenkään voi mennä ,sut heitetään ulos.
Vierailija kirjoitti:
Syö kotona jos haluat syödä omia ruokia. Ei se ravintola pidä tiloja pystyssä siksi että saat siellä syödä heidän lämmittämässä ja ylläpitämässä asiakaspaikassa sämpylöitäsi.
Enkä sano tätä minään porvarina, vaan käyn itse pienituloisena pari kertaa vuodessa ravintolassa. Ikinä ei tulisi mieleenkään mennä ravintolaan tai kahvilaan viemään asiakaspaikkaa ja popsimaan jotain omia eväitä. Junttiuden huippu.
Tajuan kyllä, mutta kunhan nyt kysyin. On ikävää, kun niin monessa kahvilassa ja ravintolassa on joku yksi tai kaksi pöytää. Olen hidas syömään ja ärsyttää, kun tuntuu, että minua hoputetaan, jos syön paikan päällä tällaisessa, vaikka olisinkin maksava asiakas.
Oodiin tietty voi mennä tekemäön mitä vaan, vaik se on kirjasto olevinaan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?
Eräässä keskisuuressa kaupungissa on tällainen kahvila/baari ja se on koko kaupungin yksi suosituimmista paikoista.
-Ap
Vakiopaine vai mikä se on, Jyväskylässä.
Minuakin ärsyttää paikat, joissa on joku yksi pöytä. Tajuan, että vuokratilat ovat kalliita, mutta väitän, että asiakasmäärät kasvaisivat, jos asiakkailla olisi tilaa rauhassa ja nautiskellen syödä.
Jää siihen rautatieaseman eteen ulos istumaan ja syö siinä evääsi!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?
Eräässä keskisuuressa kaupungissa on tällainen kahvila/baari ja se on koko kaupungin yksi suosituimmista paikoista.
-Ap
Huomioi vuokrat.
Helsingin keskustan vuokrat ovat kymppitonnin luokkaa. Pienilläkin tiloilla useamman tuhat euroa. Siihen pääkle henkilökunnan palkay, vakuitukset, sähköt yms, niin ei sillä kahvin juomisella niitä makseta.
Museoissa osassa on omat eväät paikka ja vaipanvaihtopiste
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?
Eräässä keskisuuressa kaupungissa on tällainen kahvila/baari ja se on koko kaupungin yksi suosituimmista paikoista.
-Ap
No niin, nimi tiskiin sitte!
Mene sinne syömään, mielikuvitusravintolaasi Tylypahkassa!
Tämä johtuu varmaan suomalaisesta asiakeskeisestä kulttuurista. Keski- ja Etelä-Euroopassa ihmiset viettävät tunteja kahviloissa ja ravintoissa ja siksi ravintoloissa onkin usein enemmän kuin muutama pöytä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?
Eräässä keskisuuressa kaupungissa on tällainen kahvila/baari ja se on koko kaupungin yksi suosituimmista paikoista.
-ApNo niin, nimi tiskiin sitte!
Mene sinne syömään, mielikuvitusravintolaasi Tylypahkassa!
Nimi tuli tuolla aiemmin jo. Vakiopaine Jyväskylässä.
Vierailija kirjoitti:
Tämä johtuu varmaan suomalaisesta asiakeskeisestä kulttuurista. Keski- ja Etelä-Euroopassa ihmiset viettävät tunteja kahviloissa ja ravintoissa ja siksi ravintoloissa onkin usein enemmän kuin muutama pöytä.
Siellä on myös eri hinnat kuin Suomessa.
Tässähän on kansanterveydellinenkin aspekti. Suomalaiset ovat niin lihavia ja ravintoloissakin pitää hotkia ruuat, että seuraavat mahtuvat istumaan. Aivot eivät kerkeä sisäistämään kuinka paljon tuli jo syötyä, kun ei ehdi rauhassa syödä.
Ei tietenkään ole. Miksi ravintolat maksaisivat tilasta, jonne sinä tulet syömään omia ruokiasi?