Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miltä maistuu, ja millaisia ovat rakenteeltaan soijasuikaleet? Kuivapussissa

Vierailija
11.10.2022 |

Miten kuvailisit niitä?
Onko maku niin paha että on pakko keittää jossakin kasvis/lihakuutioliemessä? Vai miksi ohjeissa niin tehdään?

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla tulee mieleen kana.

Vierailija
2/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisliemessä keittämistä suositellaan, koska itsessään soijasuikaleet eivät maistu juuri miltään. Ihan sama kuin minkä tahansa muun raaka-aineen kanssa, ne maustetaan, eikä syödä sellaisenaan.

Koostumus on ihan kiva, niissä on vähän sitkoa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittääkö mustapippuri mausteeksi?

Vierailija
4/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yööök

Vierailija
5/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä kasvisliemessä, paista öljyssä, sekaan soijakastike, jauhelihamaustetta, valkosipulia ja ihan pikkuisen sokeria sekä sitruunaa. Tulee hyvää.

Vierailija
6/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ei maistu miltään ilman maustamista. Koostumus on pesusienimäinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät maistu juuri miltään, eli oikeastaan tosi hyvää ravintoa kun saa maustettua mieleisekseen. Keittämisen jälkeen kannattaa paistaa kuumalla lämmöllä reilussa rasvassa ja maustaa hyvin. Rasvaa (öljyä) on syytä lisätä kunnolla, koska suikaleet ovat käytännössä rasvattomia.

Paljon proteiinia ja kuitua hyvin edullisesti ja säilyvässä muodossa!

Vierailija
8/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me maustetaan tujakasti. Pelkkä pippuri ei riitä. Esim. kurkuma, inkivääri, paprika, chili, curry ja tietenkin sipuli ja valkosipuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta tarviiko välttämättä keittää kasvisliemessä? Voiko vaan pyöritellä mausteissa?

En koskaan käytä mihinkään liemikuutioita, niin en viitsisi tuon takia ostaa.

Vierailija
10/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan sama miten ne maustaa, kuivaa mössöä joka tapauksessa. En ole koskaan tykännyt ja joo, olen kasvissyöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mutta tarviiko välttämättä keittää kasvisliemessä? Voiko vaan pyöritellä mausteissa?

En koskaan käytä mihinkään liemikuutioita, niin en viitsisi tuon takia ostaa.

Ne voi jäädä sieltä sisältä mauttomaksi jos keittää pelkäästään vedessä ja sitten pyörittää mausteissa.

Vierailija
12/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aivan sama miten ne maustaa, kuivaa mössöä joka tapauksessa. En ole koskaan tykännyt ja joo, olen kasvissyöjä.

Et vaan osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aivan sama miten ne maustaa, kuivaa mössöä joka tapauksessa. En ole koskaan tykännyt ja joo, olen kasvissyöjä.

Yllä on annettu useampi ohje joilla saa aina hyvän lopputuloksen, mutta sinä et ymmärrä että sinun tapasi eivät toimi kun jää kuivaksi.

Vierailija
14/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mutta tarviiko välttämättä keittää kasvisliemessä? Voiko vaan pyöritellä mausteissa?

En koskaan käytä mihinkään liemikuutioita, niin en viitsisi tuon takia ostaa.

Ihan hyvin voit. Itse keitän niitä harvoin kasvisliemessä. Jos teen niistä esim. kastikkeen käytän nopsaan kiehautetut soijasuikaleet ihan samoin kuin maustamattomat kanansuikaleet, eli ruskistan pannulla muiden raaka-aineiden kanssa ja maustan normaaliin tapaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mutta tarviiko välttämättä keittää kasvisliemessä? Voiko vaan pyöritellä mausteissa?

En koskaan käytä mihinkään liemikuutioita, niin en viitsisi tuon takia ostaa.

Ei ole pakko käyttää liemikuutioita. Suosittelen kuitenkin sitten maustamaan jollain nestemäisellä, jotta saat suikaleen sisällekin makua: esim. soijakastike tai joku teriyakisoosi on hyvä tähän tarkoitukseen. Mutta onnistuu tietysti ilmankin.

Vierailija
16/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistuu jodille.

Vierailija
17/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyykö noiden liota kauan siellä mausteissa?

Eli onnistuuko valmistus samassa ajassa kun spagetti kiehuu? Vai pitääkö tyyliin aamulla laittaa likoamaan?

Vierailija
18/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten nuo säilyy valmistettuna seuraavaan päivään jääkaapissa, siis rakenteeltaan? Pysyykö samanlaisena, jos tekee kerralla isomman satsin?

Vierailija
19/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyykö noiden liota kauan siellä mausteissa?

Eli onnistuuko valmistus samassa ajassa kun spagetti kiehuu? Vai pitääkö tyyliin aamulla laittaa likoamaan?

Menee ehkä 5-10min, paketissa on kerrottu tarkemmin

Vierailija
20/28 |
11.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyykö noiden liota kauan siellä mausteissa?

Eli onnistuuko valmistus samassa ajassa kun spagetti kiehuu? Vai pitääkö tyyliin aamulla laittaa likoamaan?

Keittoaikaa suunnilleen jotain spaghetin luokkaa. Mutta keittämisen jälkeen tarvitsee vielä paistamisen ja loput mausteet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän