Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua! Epäonnistuneet linssisämpylät. Mitä teen?

Vierailija
08.10.2022 |

Kokeilin ensimmäistä kertaa linssisämpylöitä. Eli keitin linssejä, tein niistä soseen ja käytin taikinan pohjana. Ongelma on se, että linssisosetta tuli taikinaan liikaa. Sämpylät eivät jaksa kohota ja ne jäävät sellaisiksi tiiviin oloisiksi. Maku on kyllä muuten hyvä.

Kokeilin vain paria sämpylää paistaa, kun rupesi epäilyttämään onnistuminen. Vielä on astia täynnä taikinaa. Miten tuon voisi pelastaa? En haluaisi heittää rokskiin

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee sämpylöiden sijaan teeleipää? Eli 1-2 cm paksuiseksi levität taikinan ja teeleivänhän on tarkoituskin jäädä tiiviiksi ja litteäksi.

Vierailija
2/4 |
08.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreena ovat hyviä joka tapauksessa, ajattele että se on rieskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö keiton kanssa niin että revit pieniä paloja kostutettavaksi

Vierailija
4/4 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainenkin itämainen ruoka on, että siihen tulee vain liotettuja ja soseutettuja linssejä, suolaa ja vettä.

Ne paistetaan pannulla öjyssä letun tapaisiksi "leiviksi". En nyt muista niiden nimeä. Sopivat erinomaisesti kasvisyöjien proteiinilähteeksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi viisi