Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras broilerireseptisi, jelppikää surkeaa kokkailijaa

Vierailija
15.09.2022 |

Huomenna tapaan ensi kertaa poikani uuden tyttöystävän, kun pariskunta tulee päivällisille. On toivottu, että valmistaisin ruuaksi kanaa, he ei syö punaista lihaa. Tiedän omat taitoni, ne eivät ole kehuttavat ja valmistan yleensä ihan perusruokia tyyliin "valmiiksi marinoidut broilerinsuikaleet pannulla+ riisi". Jos jotain muuta teen paistinpannulla, se yleensä kuivahtaa sitkeäksi, mauttomaksi.
Olisiko jotain luottoreseptiä, joka olisi suht. takuuvarma tumpelollekin? Ehkä uunissa tehtävä? Lähden tässä myöhemmin tänään kauppaan hommaamaan tarvikkeita. Ja kiitos jo etukäteen!

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Igorin kana on hyvää, resepti löytyy googlella. Itse teen Peggyn pienen punaisen keittiön reseptillä.

Vierailija
2/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanalta pää poikki ja uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Igorin kana on hyvää, resepti löytyy googlella. Itse teen Peggyn pienen punaisen keittiön reseptillä.

No mutta, tämähän vaikuttaa juuri sellaiselta helpolta mutta maukkaalta ruualta, jota etsinkin. Kiitos!

Vierailija
4/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soppa 365 sinappibroileri tai kukkoa viinissä.

Vierailija
5/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ole hyvä! Se on helppo, mutkaton ja maukas :)

Vierailija
6/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanaa ei saa kokata ylikypsäksi. Itse yleensä kanan rintapalat hakkaan nuijalla, maustan ja leivitän. Pinnat paistan kiinni pannulla ja uuniin 10min. 200 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lyonin kana.

Vierailija
8/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitoksia asiallisista vastauksista, tämä oli suuresti avuksi! Lähden nyt tekemään ostoksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Två enkla sätt att tillverka perfekta broilerbröst är ånga och sous vide. Båda metoderna är lätta, medför ett perfekt resultat, men är ovanliga. Den som vill skippa rakt till den enklaste metoden hoppar rakt ner till det undre sträcket.

_______________________________________________________________________

I ångkokaren räcker det med att ställa in kokaren enligt medföljande recept. Lime, söt soja, och chili kan sättas med och ge smak.

Sous viden kräver att broilerbrösten sätts i vakuum och hålls i 60 c varmt vatten i 1,5 - 2 h. En fin yta får man genom att snabbt sätta broilerbrösten i het stekpanna eller använda en blåslampa efter sous viden.

Jag vet att detta kan verka smått snobbigt eller onödigt komplicerat, men tro mig, det är både enkelt och ger bästa resultat. Samma gäller annat torrt som gris ytterfilé och nöt ytterfilé. Även annat blir perfekt i vattenbad som verkar krångligare än vad det är. Försök fast med ankbröst, lax eller gädda och häpna. Dagens cirkulator sköter sig självt.

_____________________________________________________________________________

Om allt ovan verkar för komplicerat, köper du en köttermometer som man kan sticka av och an i köttet för att fastställa temperatur. Då broilerbrösten är 60-62 c på det tjockaste ställets mitt, är de färdiga.

Vill du imponera med riset väljer du helkornsris, vilket du piffar upp med lite vildris. Observera olika koktider och lägg till det andra riset då det första har kokat tillräckligt länge.

Smaklig måltid.

En osaa erimaankieliä. Voitko suomentaa? Kiitos!

Vierailija
10/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on huippu resepti mutta enpä paljasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
15.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Två enkla sätt att tillverka perfekta broilerbröst är ånga och sous vide. Båda metoderna är lätta, medför ett perfekt resultat, men är ovanliga. Den som vill skippa rakt till den enklaste metoden hoppar rakt ner till det undre sträcket.

_______________________________________________________________________

I ångkokaren räcker det med att ställa in kokaren enligt medföljande recept. Lime, söt soja, och chili kan sättas med och ge smak.

Sous viden kräver att broilerbrösten sätts i vakuum och hålls i 60 c varmt vatten i 1,5 - 2 h. En fin yta får man genom att snabbt sätta broilerbrösten i het stekpanna eller använda en blåslampa efter sous viden.

Jag vet att detta kan verka smått snobbigt eller onödigt komplicerat, men tro mig, det är både enkelt och ger bästa resultat. Samma gäller annat torrt som gris ytterfilé och nöt ytterfilé. Även annat blir perfekt i vattenbad som verkar krångligare än vad det är. Försök fast med ankbröst, lax eller gädda och häpna. Dagens cirkulator sköter sig självt.

_____________________________________________________________________________

Om allt ovan verkar för komplicerat, köper du en köttermometer som man kan sticka av och an i köttet för att fastställa temperatur. Då broilerbrösten är 60-62 c på det tjockaste ställets mitt, är de färdiga.

Vill du imponera med riset väljer du helkornsris, vilket du piffar upp med lite vildris. Observera olika koktider och lägg till det andra riset då det första har kokat tillräckligt länge.

Smaklig måltid.

En osaa erimaankieliä. Voitko suomentaa? Kiitos!

Lär dig. Allt serveras inte färdigtuggat för lata.

Lär dig själv. Itse olet täällä suomenkielisellä palstalla, jos et ole sattunut huomaamaan. Luuletko jonkun lukevan hölinöitäsi? Jos haluan lukea tai kirjoittaa ruotsia, menen ruotsinkieliselle sivustolle. Suosittelen sinulle samaa. Luulisi täältä netin ihmemaasta jotakin sinullekin löytyvän.

Eri

Vierailija
12/13 |
01.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmiannan ruotsiksi kirjoitetut viestit. Palstan kieli on suomi, ja sillä parhaiten tavoittaa kaikki palstalaiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
01.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset