Onko täällä ketään kokeillut herneenpalkojen ja herneiden sisässä ollessa, niiden grillaamista?
Kommentit (15)
Olen laittanut grilliin herneenpalkoja. Niitähän ei tarvitse varsinaisesti kypsentää, eli voi ottaa palkoon hyvän pinnan kun sipaisee ensin ohuelti öljyä. Ei pöllömpi lisuke. Käytän palkoherneitä wokkiruoissa, siinä ne vain lämpenee.
Ihan uteliaisuudesta kysyn, mikä mahtaa olla äidinkielesi?
Vierailija kirjoitti:
Ihan uteliaisuudesta kysyn, mikä mahtaa olla äidinkielesi?
Tai koulutus?
Lukihäiriökään ei taida olla koska kirjaimet on oikeassa järjestyksessä, lausejärjestus vaan sakkaa....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan uteliaisuudesta kysyn, mikä mahtaa olla äidinkielesi?
Tai koulutus?
Lukihäiriökään ei taida olla koska kirjaimet on oikeassa järjestyksessä, lausejärjestus vaan sakkaa....
Oikeinkirjoitus on joskus vaikeaa, itse kullekin.
Nro 2 jatkaa vielä:-jos on kaasugrilli, älä laita suoraa liekin päälle. Kääntele usein.
Ei ole grilliä.Miksi ei vois kokeilla kellä on?
Herneet palkoineen jauhettuna on hyvin ravintosisältöinen eines!
Riittää kun sanoo että "onko täällä kukaan kokeillut herneenpalkojen grillamista". Ei kukaan grillaa pelkkiä kuoria.
Onko kukaan täällä kokeillut ampua herneitä sieraimistaan? :O
Ihan asiallisesta kysymyksestä piti taas alkaa ilkeilemään. Pahoillani ap:n puolesta.
Vierailija kirjoitti:
Onko kukaan täällä kokeillut ampua herneitä sieraimistaan? :O
Ketä noin tekis?
E.